ziomekplq2341 Napisano 3 Czerwca 2019 Napisano 3 Czerwca 2019 Otóz, skakałem z hopy i moja przerzutka (Shimano Altus) połamała się na pół xd I takie pytanie, jaka przerzutka by była dosyć dobra do mojego roweru? i by się nie połamała? Myślałem nad shimano deore, lub jakimś sramie ale nie wiem czy do będzie pasować do mojego roweru Jakby było potrzebne to inne komponenty: Przerzutka przód: Shimano TX-50 Manetki: Shimano STEF-51 Korby: Shimano TY310 42x34x24 Kaseta: Shimano CSHG20
Mod Team bogus Napisano 3 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2019 Deore będzie ok, to znacznie.lepsA przerzutka od Altusa, możesz też rozejżeć się za Alivio. Sram odpada, bo nie jest kompatybilny z manetkami Shimano. Szukaj przerzutek obsługujących 8/9 przełożeń i tylko takich. P.S. Skakać na rowerze do tego nie przeznaczonym to aż strach...
Janu_sz Napisano 3 Czerwca 2019 Napisano 3 Czerwca 2019 Skaczesz na czymś co ma Tourneya ? To się nadaj co najwyżej do jazdy po ścieżce rowerowej bez większych dziur Podziwiam dzisiejszą młodzież, że się o życie nie boją.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.