Fisiek Napisano 28 Maja 2019 Napisano 28 Maja 2019 Witam. Czy ktoś miał styczność z kaskami marki Ekoi lub Suomy? Szczególnie chodzi mi o model ekoi ar13 lub suomy tmls-all. Za każda opinię dziękuję!
KNKS Napisano 28 Maja 2019 Napisano 28 Maja 2019 Nie wiem jak rowerowe, ale mam dwa Suomy Mr.Jump. To kaski do motocrossu/hard-enduro. Jakość przednia.Oczywiście kompozyt i masa w granicach 1000gr. Podejrzewam że do produkcji rowerowych tez się przykładają
goTomek Napisano 29 Maja 2019 Napisano 29 Maja 2019 ekoi ar13 - bardzo fajny, wygodny, dobrze leży, wentylacja OK. Lekki, mój w rozmiarze S/M waży dokładnie 229 g. Zapięcie magnetyczne rewelacja. Podstawowego zadania, jakim jest ochrona głowy, nie przetestowałem i mam nadzieję że tak zostanie Paru znajomych też ma (duży wybór kolorów - to kolejna zaleta) i chwalą. Stosunek cena/jakość nie do pobicia IMO
Grzeszaldo Napisano 28 Stycznia 2020 Napisano 28 Stycznia 2020 wlasnie teraz ten model jest u nich do wychaczenia za 196zl i sie tak nad nim mocno zastnawiam ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.