Laos Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 Szukam licznika kadencji i prędkości na Bluetooth i Ant+ z opaską na piastę i bez magnesików. Jakiejś renomowanej firmy, a nie Megane. Coś jak licznik Garmina, ale Garmin nie obsługuje Bluetootha. Na trenażerze używam aplikacji w smartphonie i on nie obsługuje Ant+ tylko bluetooth. Z kolei na treningach rowerowych jeżdżę na liczniku Garmina które obsługuje jedynie Ant+. Jeden licznik kadencji i szybkości który będzie działał na obydwu pojazdach.
dfq Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 Wahoo Bolt, a czujniki dobierasz jakie ci pasują. Ja akurat używam czujników Magene i nie narzekam.
cervandes Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 Ja nie wiem co Ty potrzebujesz, napisałeś że potrzebujesz licznika a potem że masz i telefon i licznik. Czyli że szukasz tylko sensorów, tak?
Laos Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Napisano 28 Kwietnia 2019 Tak szukam tylko sensoru kadencji i sensoru prędkości działających zarówno na Bluetooth i Ant+ najlepiej bez magnesików. Da się jakoś zedytować temat ? Precyzyjniej ująłem temat w nowym poście. Admin może usunie ten wątek, ale nie wiem jak mu to zgłosić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.