Skocz do zawartości

[Plecak] Deuter Giga Bike czy Giga Bike EL na 185cm wzrostu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, w tym roku zamierzam dojeżdżać do pracy rowerem (32km w jedną stronę), dlatego potrzebuję wygodny plecak rowerowy na notebooka. Mój wybór prawdopodobnie padnie na Deuter Giga Bike, posiadam Race Exp Air i sprawuje się bardzo dobrze w codziennej jeździe (nie z notebookiem). Są dwie wersje Giga Bike . Normalna do 184cm wzrostu oraz wersja wydłużona 185cm w górę. Potrzebuję informacji jak pasuje wersja normalna, a jak wydłużona. Race Exp Air leży na mnie bardzo dobrze, a tam nie mam żadnej wydłużanej wersji. Niestety nie mam możliwości przymierzenia w mojej okolicy takiego plecaka. 

Jeżeli ktoś ma inne przykłady dobrego plecaka na takie dojazdy to proszę pisać, z chęcią przejrzę.

Napisano

Plecak nigdy nie był dla mnie problemem, lubię z nimi jeździć. Roweru używam też do polatania po lesie i górkach, musiałbym często zakładać i ściągać bagażnik, którego zresztą nie mam. Jak rozumiem torba miałaby być montowana na bagażniku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...