peq 0 Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Witam mam problem z moim amortyzatorem, z amortyzatora szybko ucieka powietrze wiec jest 0 tlumienia, chyba przyszedl czas na serwis, jakiej ceny moge sie spodziewac za wymiane uszczelek itd? Ogolny serwis?? Edytowane 17 Lutego 2019 przez peq Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ilia 113 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Zależy od serwisu. Tylko nie oddawaj do takiego, który podejmie się tego za jakieś 30 zł, bo mogą więcej zepsuć niż naprawić. Żeby to zrobić trzeba nad amortyzatorem trochę posiedzieć, sama uszczelka kosztuje jakieś 8 zł, do tego oleje. Myślę, że to może być koszt 50-100 zł, może nawet więcej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrnobody 11 Napisano 4 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 ja za wymiane uszczelek i ogolną konserwacja bombera 44 rlo zapłaciłem 250 zł... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi