Michulo Napisano 2 Stycznia 2019 Napisano 2 Stycznia 2019 Witam Mam do sprzedania Furiousa w kolorze niebieskim w rozmiarze M. Obecnie rower jest rozłożony, ponieważ rama była wysyłana na gwarancję z powodu blakniecia koloru. Dodam że to była rama czarno-pomarańczowa , gdzie problem był z kolorem pomarańczowym. Z tego co wiem w kolorze niebieskim ten problem nie występuje , stad zamiana.Rama i widelec więc posiada 2 letnią gwarancję, od dnia 21.12.2018. Reszta podzespołów nie licząc korby, łańcucha ,przedniej przerzutki i kasety (ok.500-700 km)ma przebieg ok.200 km (podane z zapasem) Rower złożony był wiosną , ale po kilku wypadach choroba uniemożliwiła mi jazdę w tym roku.Lista podzespołów (mozliwe że nie wszystko uwzględnie , jak coś to proszę pisać) 1)Koła Rodi FW Disc na piastach Novatec ,kolor czarny mocowanie tarczy 6 śrub (identyczne zestawy na allegro) 2) Hamulce mechaniczne Tektro Lyra i Shimano BR-317 Kolor czarny. Nie pamiętam czy ma znaczenie który na przód, a który na tył. Tarcze w rozmiarze 160 mm .Ewentualnie mogę zamienić jedną na 180mm. Coś z Tektro, raczej tańsze. 3)Klamkomanetki Sora R3000 2x9 4)Tylna przerzutka Sora RD-R3000 SS 5)Przednia przerzutka FD-M615 2x10 6) Korba FC-M615 40/28 175 mm 2x10 7) Suport SM-BB52 8)Sztyca Giant Connect 400mm z offsetem 12 lub 23 mm 9)Kierownica ZOOM DR-AL-210BT 440 mm 10) Mostek Accent Forest 100 mm +- 6 stopni 11) Zacisk sztycy Accent Execute czarny 12) Pedały nie mam pewności ale chyba Accent Lithium, lub coś w tym stylu 13) Stery Neco H373 14) Kaseta do wyboru Shimano 6500 11-27 lub HG 50 11-30 15) Podkładek sterowych ok.6-7 cm. Kolor czarny 16) Zapasowy hak przerzutki. 17) Opony Kenda Kolonizer 38c Jeśli coś zapomniałem to proszę pytać. W tym momencie nabita szyszka w rurę oraz nabita bieżnia w celu zamontowania widelca i sprawdzenia czy wszystko pasuje. Możliwość docięcia rury na wymiar. Pancerze są ok , ale w kolorze pomarańczowym fluo. Najchętniej sprzedam całość , ale w przypadku gdy znajdzie się chętny na 60-70% części to może się dogadamy. Cena 3000 do niewielkiej negocjacji.
Michulo Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Napisano 6 Stycznia 2019 Na chwilę obecną nie chcę sprzedawać na pojedyncze części. Jak się nie znajdą chętni , to może sprzedam tylko ramę , koła , zacisk i sztycę , a resztę przełożę do Gridda. Co do ceny , to myślałem o 450 zł z wysyłką po mojej stronie.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Października 2019 Mod Team Napisano 27 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.