Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BarteX88
Napisano

Ja mogę wcześniej. 26, 27 i 28.05 w godzinach popołudniowych. MTB czy Szosa ???

Napisano

Ok, to środa 26 albo piątek 28. Ma być ładnie, bez deszczu i lekki wiaterek. Może to i to? Mam nadzieję, że nie będę miał żadnych kłopotów i popiłuję ten podjazd co ostatnio ;]

Gość BarteX88
Napisano

Widzę że konkretna godzina ani miejsce nie zostało podane. Więc ja zaproponuje - jutro godzina 16 w parku miejskim na górce saneczkowej (tej koło boiska trawiastego przy wałach), najwyższym punkcie w parku. Kto będzie ?

Gość BarteX88
Napisano

Mnie jednak nie będzie. Wypadło mi coś ważnego.

Gość BarteX88
Napisano

Wolałbym piątek bo jutrzejszy dzień niepewny. A w piątek wiem że będę mógł o 16. Co wy na to ? Można też wcześniej tylko nie wiem o której szkołę kończycie.

Gość BarteX88
Napisano

Dobra to piątek o 15:15, to samo miejsce w parku.

Gość BarteX88
Napisano

Zobaczymy, ale tak do 40 km nie więcej. Myślę że najpierw fajnie było by podjechać do lasku jak nie będzie błota a później na szose.

Gość BarteX88
Napisano

Jak najbardziej można. Będzie jeszcze mój kumpel Krzysiek ze swoim kolegą. Mam nadzieję że wszyscy będą mieli kaski. W lasku nietrudno o wywrotkę.

Gość BarteX88
Napisano

Hmm no faktycznie. Ulica przed moim domem mokra jest , ale teraz tylko lekko kropi.

Wg. Meteo.pl w piątek nie powinno padać, za to jutro owszem ale tylko rano.

Napisano

Jak jest sam deszcz to pół biedy. Najgorszy jest wiatr. Zimno jeszcze idzie wytrzymać - kurtka/bluza itp., ale jak jest wiatr to masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...