Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cel To bogaczów i wjazd w las . musze sobie amortyzator dostosować pod swoją wage i styl jazdy a tam jest najlepiej zróżnicowany teren

miejsce spotkania rondo ulicy złotoryjskiej i obwodnicy czyli tam gdzie wcześniej

wyruszam równo o 13:00

Napisano

hej chłopaki którędy jedziecie do Bogaczowa może bym się doczepił jestem z Sichowa więc mam 5km do Bogaczowa dajcie znać jak co!!!!!!!!!

Napisano

hehe dla napisu nie będę kupował roweru :P

pyzatym szajsowaty osprzęt z deka

Już chyba ostatni raz robie zakupy na muzealnej! nie dość ze strata czasu bo poco do nich nie przyjdę to tego nie mają i zawsze mówią ze sprowadzą z Bolesławca ... i sie okazuje ze w ogóle tego co zamawiałeś nie mają .

zamówiłem u nich potówkę w sobotę gwarantowali ze będą mieli na poniedziałek , przychodzę w poniedziałek, nie przywieźli zamówiłem również rękawiczki accent tormenta . Przychodzę dziś okazuje sie ze potówki nie ma w magazynie . a rękawiczek torrenty nie mają ale przywieźli mi inne droższe ubrałem je i są nie wygodne ...

wiec chyba zacznę jeździć do word bike , nigdy tam nie bylem jak tam z asortymentem ?

Napisano

Asortyment maja, ale zbyt tanio tam nie jest. Jak kupowalem pedaly, to na jaworzynskiej 30 zl taniej czyli 1\4 ceny, a to juz jest roznica.

Co do muzealnej ja jestem zadowolony. Zamawialem brunoxa, oddawalem rower na wymiane sterow (zamiast jakis accentowskich dostalem FSA :P), kupowalem suport, linki i jakies duperele, wszystko bezproblemowo.

Napisano

gdzie jecie jak wypuszczacie sie pod miasto???

osobiscie polecam pania Marię z Kunic(Zielony kącik) - ma czarny pas z pierogów

Chinola z Wilczyc

Klasztorna w Lubiążu i Antka w Kochlicach

nie polecam

Wiatraka (właściciel moze napisac doktorat na temat jak sprzedawac scierwo za miliony)

Chinola w Gogołowicach (powinni dawać rolkę velveta do kazdej porcji)

Napisano

Nic mi te nazwy nie mówią ale nieważne :icon_mrgreen:

A jak wypuszczam się za miasto to nie jadam w knajpkach żadnych.

Sklepy spożywcze rullez.

Biedronka w Świerzawie ratuje życie :laugh:

Napisano

Marek, najwyraźniej masz pecha do muzealnej. Ja tam nigdy nie miałem problemów, zawsze było to, co chciałem. Wiesz, oni mają dwa sklepy i nie zawsze są w stanie wiedzieć, czy coś jest w Bolesławcu czy nie. Musisz dać im szansę :P A czy mierzyłeś rękawiczki te co zamówiłeś? To, że jakieś są droższe nie znaczy, że muszą być dla Ciebie wygodne. Te tormenty też mogą być z dupy.

A co do Worbike, zrobiłem tam nieco zakupów, tak jak Eper napisał, mają wysokie ceny i też czasem sobie w kulki lecą z zamówieniami. Ale w sumie nie trafiłem jeszcze żadnego sklepu, gdzie wszystko jest supcio :)

Napisano

Hej jak tam w legnicy ? ja z shadowMTB jestesmy teraz w Szklarskiej Porebie jutro atakujemy single track pod smrk . moze che sie ktos zabrac ?

pozdrawiamy :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jedzie ktoś może z Legniczan do Fridrichshafen od 31 sierpnia do 3 września są tam jedna z największych targów rowerowych w Europie, warto tam się wybrać nawet na jeden dzień ... a może ktoś ma wolne miejsce w aucie ? chętnie się dorzucę do kosztów ...

Napisano

Mam Mapkę, do prochowic to wiadomo jak prosto a z tamtąd to niedaleko, dziś byłem na północ od legnicy tam są takie lasy itp. i mnie podczas tej wycieczki kleszcz ukąsił i to nawet 3 ... do tego miałem mały wypadek to jeszcze dam znać, co i jak a może ktoś jeszcze ma ochotę ? na wyprawę ... do lubiąża ? jest tam największy klasztor w Polsce ...

uważajcie na kleszcze ...

i własciwie to świetnie było by tam pojechać w twym towarzystwie bo pomysł na wycieczkę tam to właściwie misja historyczna ... a ty jesteś fotografem ...

a jaka to misja to troszkę szczegółów tutaj ...

http://crossandstar.blogspot.com/

Napisano

Niestety dzwoniła do mnie para młoda i umówiła sie na spotkanie w sobotę, by omówić sprawy doczycące ślubu, który będe fotografował we wrześniu , także nie mogę jechać :confused:

Napisano

Z tego co wiem to klasztor jest nawet największy w Europie i ma najdłuższą ścianę fasadową (ponad 200m). Co do drogi tam. Polecam pojechać przez Pątnów Legnicki, Bieniowice, Szczytniki nad Kaczawą i Lisowice. Droga od Prochowic do Lubiąża jest okropna. strasznie połatana i miejscami kostka. Od drogi wojewódzkiej już się w miarę jedzie do samego Lubiąża. Po drodze jest łądny przejazd nad Odrą :)

Napisano

Największy w Polsce nie wyklucza największego w Europie ;) puki co to jutro i tak ja też na pewno nie dam rady, a tą drogę znam faktycznie jest świetna, dzięki.

Napisano

spoko ;)

tak btw mijaliśmy się dzisiaj, pomiędzy kopernikiem a piekarami na ścieżce, byłeś w odblaskowej kamizelce prawda? :) Nawet nie miałem czasu żeby się zatrzymać albo coś :P

Napisano

A no tak, bardzo często jeżdze w tej kamizelce , tak pognałeś że tylko słyszałem takie coś jakby mnie ferrari mineło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...