Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na 16-17 jestem ustawiony z parą młodą muszę im tylko wyłożyć ofertę i wziąć zaliczkę :P

Ok a w jakim miejscu sie spotykamy i o której godzinie ?

może obwodnica ?

Napisano

Ja proponuję skrzyżowanie Nowodworskiej z Jaworzyńską. Stamtąd możemy od razu lecieć asfaltem bez jeżdżenia po mieście.

Dokładnie tu.

Napisano

Ja mam taką małą propozycję żeby odpuścić Stanisławów bo nic tam nie ma na dobrą sprawę ciekawego poza podjazdem, pojechać na Bogaczów tam jest ciekawszy podjazd, i gdzieś po drodze odbić w las trochę terenu zaliczyć,albo nawet więcej niż trochę... :icon_mrgreen:

Kto jest za ?

Napisano

Eper takie małe ambicje masz że w wieku 16 lat chcesz kaplice zaliczać? :D

Stanisławów sam zjazd będzie, więc czemu nie?

Nie wiem czy pojade :P

Napisano

To, że wjeżdżamy od strony Pomocnego to nie znaczy że będzie łatwo...

A ambicje ambicjami, ale wjeżdżam tam dla widoku ;)

Napisano

Wiem już że zbiórka na Nowodworskiej, ale o której godzinie ?

Tak żeby wszystkim ewentualnym jadącym pasowało.

Może 11 ? Albo 12 ? Pisać propozycje.

Btw. jedzie ktoś ze mną w Lany Poniedziałek ? :icon_mrgreen:

Napisano

czesc, jezeli jest ktos chetny, to ja lece jutro na przejazdzke na gorzec, albo pomocne albo gdzies blizej... wyjazd ok 9-10.30 tempo raczej srednie bez szalenstwa, takze jezeli ktos chcetny to pisac sms 505167256 pozdro Pawel.

Napisano

Fajne, mocne kręcenie, pytanie czy dużo siły poszło aby zrobić 2-minutowy filmik i nie wyglądało to emerycko. Jak wszyscy wiemy obiektyw wypłaszcza :icon_mrgreen:

Napisano

Zrobiłem 7 km na potrzeby tego filmiku a zmęczony byłem jakbym jeździł godzinę po lasku :D Wiecie, ciągle przyśpieszenia męczą bardziej niż jednostajna jazda.

Napisano

W piątek 6 maja rozgrywany jest Wyścig Szlakiem Grodów Piastowskich z metą na rundach w Legnicy przyjazd kolarzy przewiduje się na godzinę 17:00

Runda legnicka wygląda tak

63d383517_hnwprar.jpg

Więc może spotkamy sie o 16:30 w okolicy Koziego Stawu , będzie czas by pogadać i poznać nowych ludzi .

co w na to ?

Napisano

Ja mogę iść.

Filmik super, rozwalił mnie to, jak się zatrzymałeś łapiąc się drzewa :P Na następny chętnie pojadę. Fajnie by było jakbyśmy Cię nakręcili w Męcince na zjeździe. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...