Szalek36 Napisano 26 Listopada 2018 Napisano 26 Listopada 2018 Witam wszystkich to mój pierwszy wpis.Pomóżcie czy Marin Muirwoods to odpowiedni rower na miasto do dojazdów do pracy po ścieżkach rowerowych,ewentualnie gdzieś dalej za miasto czy lepszy będzie cross choć wiadomo że przez uginacz będzie ze 2 kilo ciężejszy..pomożecie???????
maklakiewicz Napisano 26 Listopada 2018 Napisano 26 Listopada 2018 Ile masz wzrostu? Ile ważysz? Co to znaczy "dalej za miasto?" A do miasta Muirwoods jest spoko.
Szalek36 Napisano 26 Listopada 2018 Autor Napisano 26 Listopada 2018 178/95 dalej za miasto znaczy asfaltem może drogą przez las nic więcej.
Jurek63 Napisano 26 Listopada 2018 Napisano 26 Listopada 2018 Na takim Marinku ganiałem 20 lat temu po Beskidzie Śląskim. Laczki Panaracera, v-breki i jazda w teren.Jeśli tylko ten model Ci się podoba, rozmiar ramy pasuje, to bierz i ciesz się jazdą. Ja polecam z całego serca.
MikeSkywalker Napisano 26 Listopada 2018 Napisano 26 Listopada 2018 3 godziny temu, Szalek36 napisał: czy lepszy będzie cross choć wiadomo że przez uginacz będzie ze 2 kilo ciężejszy Pożytku z uginacza nie ma żadnego, a dodatkowo nie jest Ci on w ogóle potrzebny, i do miasta i na jakieś wypady poza nie. Do Marina zawsze możesz dać nieco szersze opony żeby zyskać na komforcie, a ze sztywnym stalowym widelcem zyskujesz na wadze i bezobsługowości - a to ważne w dojazdach w każdą pogodę. A tak poza tym to jeden z najciekawszych rowerów na codzienne dojazdy
grzesiowu Napisano 27 Listopada 2018 Napisano 27 Listopada 2018 Ja pałam gigantycznym uczuciem do sztywnych widłów to też bez zagłębiania się w spec ten rowerek w wersji czarnej bardz mi się podoba. Na góry tzn ostre zjazdy po wertepach to nie ale na niziny czy lajtową jazdę super opcja.
woojj Napisano 27 Listopada 2018 Napisano 27 Listopada 2018 Marin Mirwoods 29 to niedoceniany rower. Taka hybryda. Może być z niego niezły wszędołaz. W necie jest wiele zdjęć tego roweru w różnych konfiguracjach- jako mieszczuch, wyprawowiec i góral, a nawet przełajka z barankiem ;-)) Na twoje okolice świetny wybór.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.