tv3 Napisano 18 Listopada 2018 Napisano 18 Listopada 2018 rower marki CENTURION, model Backfire 800. Link do aukcji: https://allegro.pl/rower-centurion-backfire-800-51-cm-26-i7679319888.html _________________________________________________________________________________ Oryginalna specyfikacja (załącznik) została w trakcie użytkowania nieznacznie zmieniona. Zmieniony został m.in. amortyzator - na bliźniaczy (Rock Shox Tora TK w kolorze białym), DODANA BLOKADA AMORTYZATORA NA KIEROWNICY, zmieniona sztyca podsiodłowa, klamki hamulców (białe). Po drodze wymieniane części zużywające się w trakcie eksploatacji - kaseta, łańcuch, klocki hamulcowe, opony, chwyty itd. UWAGA: Rower został sprawdzony pod kątem kondycji ramy. Zauważone pęknięcia w 2-ch miejscach zostały zaspawane (patrz: foty). Celowo ich nie malowałem, by pokazać gdzie to zostało poprawione. Rower posiada PRAKTYCZNIE NOWE opony Schwalbe Racing Ralph 26x2.25, założone 200-300 km temu (wartość jednej nowej opony: ok. 100 zł). Pedały - w skład zestawu wchodzą oryginalne, krótko eksploatowane. Jeśli chcesz - mogę dorzucić używane przeze mnie pedały SPD Shimano m540 (po zakupie daj znać). Rower sprawdzony w serwisie i przygotowany do jazdy. Miejsce odbioru: POZNAŃ pozdrawiam
tv3 Napisano 19 Listopada 2018 Autor Napisano 19 Listopada 2018 p.s. - poza odbiorem osobistym, możliwa wysyłka kurierem: 110 zł - rower posiada odpowiednie dokumenty (podpieczętowana i podpisana książka gwarancyjna, paragon)
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.