armuu Napisano 27 Sierpnia 2018 Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam jestem początkującym riderem i chciałbym się dowiedzieć jaki rower mam kupić do kwoty 2500 zł. Mam 170cm wzrostu. Jeździłbym po mieście lub po trasach.
Galvatron Napisano 27 Sierpnia 2018 Napisano 27 Sierpnia 2018 Co dokładnie zamierzasz robić na tym rowerze?
m0d Napisano 27 Sierpnia 2018 Napisano 27 Sierpnia 2018 Jeździłby po mieście i po bliżej niezidentyfikowanych "trasach", przecież napisał A jak wiadomo miasto = frirajd. Te niemiłosierne krawężniki i ostre zjazdy po 3 schodkach... Oj, widać już koniec wakacji i takie tematy wyskakują jak krosty na tyłku.
armuu Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Napisano 27 Sierpnia 2018 7 godzin temu, m0d napisał: Jeździłby po mieście i po bliżej niezidentyfikowanych "trasach", przecież napisał A jak wiadomo miasto = frirajd. Te niemiłosierne krawężniki i ostre zjazdy po 3 schodkach... Oj, widać już koniec wakacji i takie tematy wyskakują jak krosty na tyłku. Nie chodzi mi konkretnie o to będę oczywiście jeździł na trasach normalnych też, ale niestety ich w pobliżu dużo nie ma :/.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.