Alkowskey Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 Cześć, stworzyłem ostatnio aplikacje do wyznaczania losowej trasy. Nie zbieram żadnych danych, mam zamiar ją rozwijać, dlatego pomyślałem, że napiszę tutaj. Potrzebuje waszych pomysłów co dodać, zmienić. Jestem początkującym programistą więc aplikacji daleko do profesjonalizmu i domyślam się, że znajdzie się sporo błedów. Aplikacja ma za zadanie wyznaczyć trasę o całkowitej długość w okolicach tej którą podacie (wlicza się tam droga powrotna do punktu startu). Nazwa aplikacji: RoVVer Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Alkowskey.alek.rovver
kimsix Napisano 28 Lipca 2018 Napisano 28 Lipca 2018 Witam, a czy jest możliwość aby aplikacja była kompatybilna ze starszymi androidami?
Alkowskey Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor Napisano 11 Sierpnia 2018 Hej, przepraszam, że odpowiadam tak późno. Aplikacja działa poprawnie na Androidzie 6.0, postaram się zrobić wszystko, aby zejść niżej.
edtheduck Napisano 18 Sierpnia 2018 Napisano 18 Sierpnia 2018 Ciekawa byłaby opcja wyznaczania trasy np tylko po ścieżkach rowerowych. Można by np też wybrać czy preferuje się teren czy ulice.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.