Skocz do zawartości

[siodełko] wtb devo

michuuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Do wzięcia za 120,- + przesyłka.

Męska wersja wtb deva.

Stan idealny, pręty całe, skorupa nieuszkodzona, pokrycie bez oznak zużycia.

Zdjęcia wieczorem.

W przypadku zawiązania się komitetu kolejkowego decyduje kolejność zgłoszeń.:D

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Skoro pręty nie są tytanowe, to znaczy że link do katalogu jest do innej wersji siodła. Jesteś w stanie określić model i rocznik siodełka lub napisać ile sezonów na służbie?

• Mod Team
Napisano

W sądzie się się wyprę::D

wersja pro,

rocznik stawiam na 2015, ???

jeżdżone sezon, reszta na półce.

Nie mam rachunku a historia zakupów w Cykloturze poszła się rypać razem ze sklepem.

Napisano

Hmmm... pozwolę sobie wziąć czas na dumanie i obejrzenie aktualnej oferty WTB. Od lat jeżdżę na silverado (mam 3 sztuki) i zastanawiam się nad kolejnym lub czymś innym ze stajni WTB.

• Mod Team
Napisano
10 godzin temu, marcinusz napisał:

pozwolę sobie wziąć czas na dumanie i obejrzenie aktualnej oferty WTB

Bierz czas, spoko. Ja będę dalej hodował jednolitą powierzchnie kurzu na siodełku w oczekiwaniu na nowego właściciela.:D

A link z siodełkiem jest po to żeby pokazać kształt bo moje zdjęcia jakoś dupowato wyszły. Szczególnie to pierwsze.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Podumałem :D

Jesteś w stanie podać realną wagę? Nie jest to kluczowa sprawa, ale nie chciałbym się się po zakupie dowiedzieć, że jednak duuużo cięższe. 

Napisano

Miałem nadzieję, że dysponujesz wagą kuchenną, tylko nie chciało Ci się jej uruchamiać. Głupio gonić Cię do sklepu. Z drugiej strony, jak widać po szybkości mojego namysłu, nie pali mi się ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...