AIRtitan Napisano 28 Maja 2018 Napisano 28 Maja 2018 Witam, poszukuję roweru do około 1500zł, najlepiej mniej, używka w okolicy (Wrocław). Znalazłem coś takiego, jest dla mnie zarezerwowany. Rower jest z 2010-2011, właściciel mówi, ze dba i nie katuje. Nie ma luzów i był odpowiednio serwisowany. Czy opłaca się go kupić w cenie ok 1200zł? Czy w rowerze z taką ilością lat nie będzie miało już znaczenia czy Deore czy Alivio ze względu na 'zmęczenie' części? Mam 183cm, chcę nim śmigać po mieście i poza - ścieżki, wały, itp. Jadę go obejrzeć/kupić dzisiaj wieczorem, bardzo proszę o opinie. link: GHOST 5000 SPECIAL EDITION - Rower posiada amortyzator RST FIRST który świetnie wybiera nierówności olejowa powietrzny (złota goleń) .- Przerzutka Tylna Shimano Deore XT .- Przerzutka przód Shimano Deore .- Kupiłem nowe siodełko giant dla lepszego komfortu jazdy za 200zł.- Hamulce Avid Juicy .- Pedały typu platform .- Tylna kaseta zmieniona na (kasete xt).- Założony nowiutki łańcuch .- Licznik Sigma Sport.- Świetna lampka .- koła 26 opony schable.- Rama lekka aluminiowa Z góry dzięki za rady.
Dokumosa Napisano 28 Maja 2018 Napisano 28 Maja 2018 Jeśli golenie amortyzatora nie mają obić, przetarć itp. to cena jest ok.
m16iki Napisano 28 Maja 2018 Napisano 28 Maja 2018 ino brać, wygląda na zadbanego, negocjuj może uda się mniej wyciągnąć, ale tak to jest ok
AIRtitan Napisano 28 Maja 2018 Autor Napisano 28 Maja 2018 Rower wygląda ok, ale martwię się, czy nie jest na mnie za mały. Kazałem kolesiowi się nagrac to jest zrzut. Wygląda przy mnie na trochę mały, nie myślicie?
Mod Team michuuu Napisano 28 Maja 2018 Mod Team Napisano 28 Maja 2018 Jaki rozmiar? Bo trochę maławo wygląda.
AIRtitan Napisano 28 Maja 2018 Autor Napisano 28 Maja 2018 Nie mogłem doczytać się nigdzie rozmiaru, facet mówi że L. Ale co to L znaczy to nie wiem.
Mod Team michuuu Napisano 30 Maja 2018 Mod Team Napisano 30 Maja 2018 W dniu 28.05.2018 o 14:11, AIRtitan napisał: Jadę go obejrzeć/kupić dzisiaj wieczorem, bardzo proszę o opinie. Jak po przymiarce? Kupiony?
AIRtitan Napisano 30 Maja 2018 Autor Napisano 30 Maja 2018 Nie, nie kupiłem go. Wysłałem tą fotkę paru osobom i wszyscy raczej stwierdzili, że mały. Muszę szukać czegoś większego, najchętniej w 27.5, ale z takim osprzętem w tej cenie mogę się pożegnać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.