Skocz do zawartości

[ghost 5000 SE] Czy opłaca się kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

poszukuję roweru do około 1500zł, najlepiej mniej, używka w okolicy (Wrocław). Znalazłem coś takiego, jest dla mnie zarezerwowany. Rower jest z 2010-2011, właściciel mówi, ze dba i nie katuje. Nie ma luzów i był odpowiednio serwisowany. Czy opłaca się go kupić w cenie ok 1200zł? Czy w rowerze z taką ilością lat nie będzie miało już znaczenia czy Deore czy Alivio ze względu na 'zmęczenie' części? Mam 183cm, chcę nim śmigać po mieście i poza - ścieżki, wały, itp. Jadę go obejrzeć/kupić dzisiaj wieczorem, bardzo proszę o opinie.

link:

GHOST 5000 SPECIAL EDITION

- Rower posiada amortyzator RST FIRST który świetnie wybiera nierówności olejowa powietrzny (złota goleń) .
- Przerzutka Tylna Shimano Deore XT .
- Przerzutka przód Shimano Deore .
- Kupiłem nowe siodełko giant dla lepszego komfortu jazdy za 200zł.
- Hamulce Avid Juicy .
- Pedały typu platform .
- Tylna kaseta zmieniona na (kasete xt).
- Założony nowiutki łańcuch .
- Licznik Sigma Sport.
- Świetna lampka .
- koła 26 opony schable.
- Rama lekka aluminiowa

Z góry dzięki za rady. 

Napisano

Rower wygląda ok, ale martwię się, czy nie jest na mnie za mały. Kazałem kolesiowi się nagrac :D to jest zrzut. Wygląda przy mnie na trochę mały, nie myślicie? 

Screenshot_2018-05-28-18-16-26-881_com.miui.videoplayer.png

• Mod Team
Napisano
W dniu 28.05.2018 o 14:11, AIRtitan napisał:

Jadę go obejrzeć/kupić dzisiaj wieczorem, bardzo proszę o opinie.

Jak po przymiarce? Kupiony?

Napisano

Nie, nie kupiłem go. Wysłałem tą fotkę paru osobom i wszyscy raczej stwierdzili, że mały. Muszę szukać czegoś większego, najchętniej w 27.5, ale z takim osprzętem w tej cenie mogę się pożegnać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...