Skocz do zawartości

[2200-2500] Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, 

Troszkę ponad tydzień temu uszkodził mi się mój Kross Evado V1, miałem zamiar dołożyć do niego i wymienić osprzęt.

Po rozmowie z dziewczyna stwierdziliśmy że lepiej przywrócić mu stan fabryczny, Ona go przygarnie na sporadyczne wycieczki, a ja sobie sprawie coś nowego.

Rozglądałem się po forum i  wybór padł na Unibike Viper GTS, problem jednak w tym że nigdzie nie mogę znaleźć ofert z rama 19'.

Czy możecie polecić coś równie dobrego tej cenie.

Wzrost: 181 cm

Waga: 92 kg

Napisano

Witam serdecznie, 

Dziękuję za podpowiedź, jednak oba sklepy z informacji na stronie realizują sprzedaż Unibike jedynie na terenie Warszawy, a mam troszkę daleko. 

Próbowałem dzwonić ale nie mogłem się z nikim skontaktować.

Napisano

Widzisz wczoraj na szybko wrzuciłem Ci linki i nawet nie dojrzałem tej informacji. Jeśli w obydwu sklepach tak jest to znaczy, że po prostu firma Unibike zabroniła wysyłkowej sprzedaży swoich rowerów. Niestety niektóre marki w ostatnim czasie wprowadziły takie zmiany. Jeśli Ci zależy na rowerze to pewnie da się to obejść, jeśli masz sklep Unibike w pobliżu. Dogadujesz się, że wysyłają rower do tego ,,twojego'' sklepu, a tam wyjmują go z pudła i wydają Ci w stanie gotowym do jazdy. Zapewne za jakąś opłatą.

Napisano

Witam serdecznie,

Poinformował mnie że nie moga jednak zrealizowac zamowienia na ten model.

Zaoferowali mi evado 7.0 model 2018 z lekka doplata 

Co wy na to ?

Napisano
Godzinę temu, Pitof napisał:

Ogłoszenie z OLX to ta sama firma. Tegoroczne Evado ma gorszy amortyzator.

Spróbuj może jeszcze tutaj: https://trekking24.pl/rowery-turystyczne-2017/1069-rower-kross-evado-60-2017.html#/1-rozmiar-s_17

Rozmiar 17 cali wyświetla się 2599 zł, a większe z jakiegoś powodu drożej, ale ja bym zadzwonił i sprawdził.

kekeke, sądząc z ikonki webstrony na pasku adresu przeglądarki traperek i trekking 24 to też to samo. :)

Napisano

Fakt! Czyli aż w trzech miejscach oferują rower, którego nie ma ;)

1 godzinę temu, morfiksk napisał:

Duzo gorszy ten amor ? Bo doplata nieduza ?

Ma węższe golenie i jest cięższy. No ale skoro dopłata niewielka to bierz. Jeśli kupujesz rower na lata to kiedyś po prostu sobie założysz lepszy amortyzator.

Napisano

Hej. Z małą dopłatą to ile ? Jak można wiedzieć bo sam mam ochotę na evado 7.0 z tego roku , niestety 6.0 z tamtego nie osiągalne. Dla mnie Pan 7.0 z tego roku proponuje cenę ponad 3000 , a temat wątku 2200-2500.

Napisano

chłopaki, chce w krossie evado 5.0 (2017) zmienic oponki na smart samy 28x1.75 ktore juz zamówiłem. ale niedawno wyczytałem ze mozna 29 cali. Ale nie wiem czy wejdą? Wie ktoś coś na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...