Harpoonek Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Napisano 11 Kwietnia 2018 Kolor ramy nie ma dla mnie większego znaczenia, byle nie był za brzydki Upieralam się przy wersji z damska rama, ponieważ nie wiedziałam, że teraz wiodące marki rowerów nawet montuja takie same ramy dla mężczyzn i kobiet, a różnią się tylko kolorem. Wydawało mi się, że męska rama nie może być dla mnie wygodna, ale już zmieniłam zdanie
lederfox34 Napisano 12 Kwietnia 2018 Napisano 12 Kwietnia 2018 18 godzin temu, Harpoonek napisał: Też mnie to zdziwiło, że w opisie jest 27,5", a zaraz dalej 29". Napiszę do nich o dokładne wymiary jutro. Bardzo dziękuję za rady A nie, przepraszam. To na innej stronie w specyfikacji widziałam, że rozmiar S mial koło 27,5". Na stronie Canyona widnieje 29"... Przy okazji wpadło mi w oko - co sądzicie o tym rowerze? https://www.erowery.pl/rower-scott-contessa-scale-710-model-2017/bwyprzedazb-rowery-scott Na początku psioczylam że firma i tyle a potem okazało się że całkiem przyjemne rowery robią Wg. Mmie dobra opcja, wygodna rana, ładna ale bez fajerwerkow jakiś tandetnych(zwraca uwagę jak i Cuby), przy twoim wzroscie i zapewne wadze fox będzie fajnie pracował (nie narobi się) reszta ok.dobrze że zeszli z ceny może jeszcze coś się uda opuścić.
Harpoonek Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Napisano 12 Kwietnia 2018 Zamówiłam jednak dzisiaj tego Canyona, bo rzeczywiście wypadał najlepiej w tej cenie. Po kontakcie z firmą, okazało się, że rower w rozmiarze S będzie miał koło 27,5", a wymiary są prawie identyczne jak w S specialized, do której się przymierzałam. Mam więc wielka nadzieję, że wszystko będzie ok i rower się sprawdzi Trochę się boję przez ten brak możliwości przymiarki i wierzę, że nie popełniłam błędu
Dokumosa Napisano 12 Kwietnia 2018 Napisano 12 Kwietnia 2018 Przekrok w canyonie jest na 100% mierzony jak pisałem wyżej. Większość firm (w tym również spec) podaje blisko podsiodłówki co powoduje, że te wymiary są nieporównywalne. Będzie dobrze
Harpoonek Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Napisano 12 Kwietnia 2018 Dam znać, jak do mnie przyjedzie, czy wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.