Skocz do zawartości

[do 5000] MTB dla kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolor ramy nie ma dla mnie większego znaczenia, byle nie był za brzydki ;)

Upieralam się przy wersji z damska rama, ponieważ nie wiedziałam, że teraz wiodące marki rowerów nawet montuja takie same ramy dla mężczyzn i kobiet, a różnią się tylko kolorem. Wydawało mi się, że męska rama nie może być dla mnie wygodna, ale już zmieniłam zdanie :)

Napisano
18 godzin temu, Harpoonek napisał:

Też mnie to zdziwiło, że w opisie jest 27,5", a zaraz dalej 29". Napiszę do nich o dokładne wymiary jutro. Bardzo dziękuję za rady :)

A nie, przepraszam. To na innej stronie w specyfikacji widziałam, że rozmiar S mial koło 27,5". Na stronie Canyona widnieje 29"...

Przy okazji wpadło mi w oko - co sądzicie o tym rowerze? 

https://www.erowery.pl/rower-scott-contessa-scale-710-model-2017/bwyprzedazb-rowery-scott

Na początku psioczylam że firma i tyle a potem okazało się że całkiem przyjemne rowery robią :)

Wg. Mmie dobra opcja, wygodna rana, ładna ale bez fajerwerkow jakiś tandetnych(zwraca uwagę jak i Cuby), przy twoim wzroscie i zapewne wadze fox będzie fajnie pracował (nie narobi się) reszta ok.dobrze że zeszli z ceny może jeszcze coś się uda opuścić.  

Napisano

Zamówiłam jednak dzisiaj tego Canyona, bo rzeczywiście wypadał najlepiej w tej cenie. Po kontakcie z firmą, okazało się, że rower w rozmiarze S będzie miał koło 27,5", a wymiary są prawie identyczne jak w S specialized, do której się przymierzałam. Mam więc wielka nadzieję, że wszystko będzie ok i rower się sprawdzi ;)

Trochę się boję przez ten brak możliwości przymiarki i wierzę, że nie popełniłam błędu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...