xMaNieKx Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 Witam serdecznie . Założyłem konto na tym forum ponieważ chce w najbliższym czasie zakupić swój rower . NOWY w sklepie . I szczerze nie mam większego pojęcia co będzie najlepszym wyborem .Mam 29 lat , 175 , 62 kg . Rower chce kupić na raty . Prosiłbym kogoś obeznanego o propozycje i pomoc . Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie .
Pablo59 Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 Nie wyglądasz z parametrów na nietypowego - zatem najpierw przejrzyj tematy z interesującego cie zakresu finansowego i rodzaju preferowanego roweru (mtb ? cross?) i ewentualnie wróć z jakimiś szczegółowymi wątpliwościami
Sobek82 Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 http://allegro.pl/rower-mtb-29-cube-analog-xt-2017-rzeszow-i7256440535.html Cosik takiego obacz Pozdrower
WaGiant Napisano 2 Kwietnia 2018 Napisano 2 Kwietnia 2018 Najpierw sprecyzuj przeznaczenie . Miasto , las , teren .... można jeździć na crossie , trekkingu , mtb , albo nawet na gravelu . Czego w tej jeździe będzie najwięcej i jaki teren wchodzi w grę . Góry też będą ? Tak czy siak najbardziej uniwersalny będzie rower crossowy albo ( jeśli terenu, szczególnie pagórkowatego, będzie dużo ) turystyczne mtb . Skoro chcesz kupić w sklepie to idź tam . Zobacz co w ogóle możesz kupić i daj linki . Wtedy pomożemy wybrać .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.