Skocz do zawartości

[1500-2500] mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 godziny temu, lederfox34 napisał:

jesli masz suport Race F to też niezle:) podobno są długotrwałe (jesli chodzi o jakość wykonania właściwie wszystkich) 

zobaczymy w praniu wyjdzie. Ogólnie stan jest idealny więc troszkę powinien posłużyć.

2 godziny temu, TheJW napisał:

Jeśli mogę coś jeszcze doradzić - obniż trochę mostek (przełóż podkładki na górę)i ewentualnie obróć go na "minus". Będziesz miał bardziej sportową pozycję, bo na tym zdjęciu rower wygląda bardzo rekreacyjnie. :P

Dobre :D Zrobiłem zdjęcie stanu jaki dostałem, teraz muszę go dobrze ustawić pod siebie i czekać aż mrozy zejdą bo teraz -11 u mnie.

Wyczarowałem sobie na youtube kanał SzajBajk. Dobre porady kolega daje, więc korzystam. Jeśli chodzi o doradzanie to ja bardzo chętnie posłucham, człowiek uczy się całe życie a ja dopiero się wprowadzam w temat.

Napisano

SzajBajka możesz oglądać, ale tylko te starsze filmy. Nowe to straszna padaka. Zrobił się z niego typowy "jutuber", który zareklamuje wszystko to, za co zgarnie hajs. ;) Pieprzy o jakichś głupotach, nagrywa 2-godzinny, niemy film z treningu na trenażerze, żre jedzenie z proszku itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...