woojj Napisano 5 Lutego 2018 Napisano 5 Lutego 2018 5 godzin temu, wupek napisał: Rower zakupiony TREK superfly 5 rozmiar 18,5' No i super....
Przemciooo0 Napisano 5 Lutego 2018 Napisano 5 Lutego 2018 Trzeba było lepszy kupić ten jakiś słaby widać po ramie
wupek Napisano 5 Lutego 2018 Autor Napisano 5 Lutego 2018 4 godziny temu, lederfox34 napisał: jesli masz suport Race F to też niezle:) podobno są długotrwałe (jesli chodzi o jakość wykonania właściwie wszystkich) zobaczymy w praniu wyjdzie. Ogólnie stan jest idealny więc troszkę powinien posłużyć. 2 godziny temu, TheJW napisał: Jeśli mogę coś jeszcze doradzić - obniż trochę mostek (przełóż podkładki na górę)i ewentualnie obróć go na "minus". Będziesz miał bardziej sportową pozycję, bo na tym zdjęciu rower wygląda bardzo rekreacyjnie. Dobre Zrobiłem zdjęcie stanu jaki dostałem, teraz muszę go dobrze ustawić pod siebie i czekać aż mrozy zejdą bo teraz -11 u mnie. Wyczarowałem sobie na youtube kanał SzajBajk. Dobre porady kolega daje, więc korzystam. Jeśli chodzi o doradzanie to ja bardzo chętnie posłucham, człowiek uczy się całe życie a ja dopiero się wprowadzam w temat.
TheJW Napisano 5 Lutego 2018 Napisano 5 Lutego 2018 SzajBajka możesz oglądać, ale tylko te starsze filmy. Nowe to straszna padaka. Zrobił się z niego typowy "jutuber", który zareklamuje wszystko to, za co zgarnie hajs. Pieprzy o jakichś głupotach, nagrywa 2-godzinny, niemy film z treningu na trenażerze, żre jedzenie z proszku itd...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.