verul Napisano 31 Stycznia 2018 Napisano 31 Stycznia 2018 Jeden lubi blondynki, drugi brunetki a trzeci wygolone. Nie ma sie co spierac nad wyższością szosy nad terenem lub odwrotnie. Ja lubie jedno i drugie bo to rozne doswiadczenia. W terenie moze byc wiecej adrenaliny jak sie gna waskimi sciazkami z duza predkoscia (jak na taka trase) a na szosie to pochlanianie kilometrow i uczucie mocy i predkosci. Przynajmniej ja to tak widze. Rozni ludzie, rozne upodobania, rozne trasy kolo miejsca zamieszkania wiec nie ma co generalizowac
erzurum Napisano 31 Stycznia 2018 Napisano 31 Stycznia 2018 3 godziny temu, robertrobert1 napisał: Brałem. Raz na miesiąc można tak sobie pojeżdzić ale żeby codziennie??? ale żeby tak jeździć komunikacyjnie i się nie znudzić, zdecydowanie wolę na swoją stałą pętlę szosową wyskoczyć:)
Mod Team Pixon Napisano 8 Lutego 2018 Mod Team Napisano 8 Lutego 2018 Panowie wystarczy... Resztę wyjaśnijcie sobie na PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.