galezow Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Cześć , ktoś się orientuje gdzie można w Krakowie i okolicach pożyczyć trenażer grudzień/styczeń ? Dzięki, pozdrawiam
Przemcio Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Airbike Warszawa wysyłkowo wypożycza trenażery. Korzystałem w zeszłym roku jak chciałem sprawdzić jaki będę chciał docelowo.
galezow Napisano 20 Listopada 2017 Autor Napisano 20 Listopada 2017 Cześć , dzięki. Znam tą wypożyczalnie z neta , polecasz ? Chciałem uniknąć wypożyczenia wysyłkowego , stąd moje pytanie o Kraków. Chyba nie będzie to takie proste i całkiem możliwe ,że będę zmuszony zamówić wysyłkowo.
Przemcio Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Generalnie fajnie to działało. Chciałem przetestować TurboMuina zanim zakupie i dobrze ze wypożyczyłem a nie kupiłem bo nie podpasował. Przy zwrocie zamawiają kuriera do Ciebie tanio i szybko odsyłają kaucje Wiec jest spoko. Kupiłem potem NovoForce 8 i jestem zadowolony. Ściagają dowolnie wybrany trenażer i możesz go dostać nowego a jak Ci podejdzie odkupić. Wtedy odliczają koszt wypożyczenia o ceny trenażera. Generalnie OK
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.