Skocz do zawartości

[Rower] Trek/przeceny

cichy23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwszy rower jest za 229,56 złotych PLN, drugi za 165, 73 złote PLN, a trzeci za 176,59 złotych PLN.

Czas  do końca trwania tej obniżki jest uruchomiony i czas idzie do tyłu. Jest okres zimowy i dlatego pewnie jest ta przecena i wyprzedaż.

Myśle, że warto i to raczej chyba nie jest żart/fake. 

Napisano

Mhm, a w 'realnej' cenie są dobre w stosunku cena do osprzętu itp? Na celu mam zakup rockridera 540 i czy te rowery będą lepsze od tego rockridera?

Napisano

Trzeba być naiwnym aby nawet się zastanawiać nad realnością takiej oferty - na odległość śmierdzi szwindlem (nie ma żadnej lokalizacji , adresu , telefonu) , pełno tego typu "sklepów" w necie. Jedyne co w tym działa realnie to możliwość wpłaty pieniędzy ... od razu możemy potraktować to jako darowiznę.

Napisano

Mi się to wydaje jakieś podejrzane, bo np taki Trek 1.1  to i bez przeceny ma jakąś śmiesznie niską cenę - 420 Euro. Normalnie stoi około 1.5-2x więcej. No ale mogę się mylić, może to prawdziwa wyprzedaż :P

Napisano

Na stronie jest podana promocja do 80%. Może to prawda ? hmm ... ciekawe.

Linki: 

1) http://24hevehiclefirst.club/shippinginfo.html

2) http://24hevehiclefirst.club/privacy.html

Klienci są odpowiedzialni za wszelkie stosowane cła i podatki, które mogą być nałożone na dostawę w kraju

Zrezygnowane zlecenia, które nie zostały wysłane, zostaną zwrócone z potrąceniem 10% całkowitej ceny zlecenia, która jest opłatą za anulowanie. Opłata za anulowanie pobierana jest w celu pokrycia kosztów administracyjnych i opłat za transakcję związanych z anulowaniem
Napisano

Człowieku, zejdź na ziemię i przestań wypisywać takie bzdury bo jeszcze się trafi ktoś kto uzna twoje wpisy "a może warto spróbować". Handel to nie jest działalność charytatywna, nikt nie sprzedaje roweru za bezcen. Jaki miałby w tym interes? Strona jest robiona na kolanie, lipna nazwa i wrzucone logo treka. Jakby trek miał robić takie wyprzedaże, to robiliby na swojej stronie.

Napisano

zauważ, że każdy rower kosztuje 10% pierwotnej kwoty...

strona ma bardzo ładną nazwę 24hevehiclefirst.club i to bez SSL, nawet jak wpiszesz samą domenę tej strony to nie znajdziesz jej w google. strona ledwo wystartowała i nagle sprzedaje rowery za 10% ich wartości...

nie wiem, jak można nawet pomyśleć, że to legitna strona.

• Mod Team
Napisano

Dopsz... Styknie, bo faktycznie jeszcze ktoś pomyśli, że tak się da.

I bedzie bieda, płacz i zgrzytanie zębów...

Jeśli oferta zdaje się być zbyt nierealna, to takowowoż nierealna i przeważnie spamiarsko-skamiarska jest.

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...