serek_jogobella Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 Witam! Moje przerzutki nie chcą się w ogóle zmieniać, nie wiem co jest grane.Oglądam na YT regulacje tylnej przerzutki, próbowałem coś zrobić, ale to nic nie dało.Możecie mi coś doradzić czy od razu lepiej do serwisu oddać?
KonradCK Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 Przy przełączaniu biegów na manetce wózek tylny pracuje? Może linka gdzieś zerwana (lub naderwana) i nie ma odpowiedniego naciągu? Może jest za "luźna"
render Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 opisz bliżej problem bo z tego co napisałeś to trudno sie połapać
serek_jogobella Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Napisano 19 Sierpnia 2017 Co do linki to raczej nie jest zerwana bądź naderwana. Mocną ją naciągałem ale to nic nie pomagało i dalej było wrażanie że nie jest naciągnięta chodź przykładałem do tego dużo siły. Problemy z tym zaczęły się już dawno tylko że wtedy przerzutki zmieniały się na inne, ale zmieniały, wczoraj gdy linkę mocną pociągałem to w ogóle się nie zmieniają.
Mod Team Puklus Napisano 19 Sierpnia 2017 Mod Team Napisano 19 Sierpnia 2017 Pokaż zdjęcia, napisz model, cokolwiek?
Witboj Napisano 19 Sierpnia 2017 Napisano 19 Sierpnia 2017 Oddać od razu do serwisu. Przecież po poście widać, że jesteś początkujący w temacie. Przyczyn może być sporo - nie działa manetka, linka przyrdzewiała do kawałka pancerza, pewnie ostatniego, skrzywiłeś mocno hak, popsuta przerzutka tylna itd. A Ty nawet nie wiesz od czego zacząć. Ale jak Ci zależy to nakręć telefonem filmik i wrzuć na YT. Żeby było widać jak zachowuje się manetka, linka i sama przerzutka w trakcie zmiany biegów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.