Meva Napisano 9 Października 2006 Napisano 9 Października 2006 No wlaśnie czy nie wiecie gdzie moge dostać rame Giant Anthem 3 w jakim sklepie i za ile.Poprosze o linki!!
gravitygirl Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Poszukaj na zagranicznyh sklepach może któryś dowozi do polski...
Halidar Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Wątpię żeby gdzieś w polsce była nowa, sama rama z Athem'a. Chociaż wydaje mie się że gdzieś widziałem w sklepie ramę Giant Athem ale muszę to sprawdzić
tobo Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 jesli taka rama jest dostepna w polsce to poszukaj dystrybutora gianta w swoim miescie i zapytaj sie o to. mozesz wejsc tez na strone giant polska i jesli jest mozliwosc zadawania pytan sam mozesz to uczynic.
Kajman Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Patrząc na to ile kosztuje sama rama od modelu Trance, prawdopodobnie wyjdzie na to, że zupełnie się nie opłaca. Czy koniecznie chcesz Gianta? Może najpierw poczytaj co ludzie piszą o obsłudze gwarancyjnej. Anthem jest na tyle wycieniowaną konstrukcją, że ew. pęknięcie ramy lepiej brać pod uwagę.
majster Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 u dystrybutorów ta rama będzie pewnie za więcej niż 4k złotych. znajdź kogoś kto sprowadzi cci taką ramę z usa i po problemie. wystraczy poszukać
Schwefel Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Na allegro nie tak dawno była ramka Anthem 1, poszła za śmieszną sumę 2.5k zł. Czekaj na okazję, może coś się pokaże, a tak wogóle to w tym roku nie sprzedają ram Anthema.
kryszniok Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 w Twomarku w Bielsku Białej zdaje sie widziałem ramkę Giant Anthem 1.... niestety cena to 3999zł.
abelard Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 Hej jesli jestes zainteresowany rama Anthem 3 napisz mi na PW ile jestes w stanie za takowa zaplacic. Rama nowa, nie uzywana. Amortyzator - Fox. Rama bedzie pochodzic z rozbiorki roweru. Chce zlozyc cos ze sztywnym tylem.
abelard Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 1. ...ups 2. może się ktoś chętny znajdzie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.