Skocz do zawartości

[wolnobieg] Brak jednej kulki

Dareios

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zabrałem się dzisiaj za serwis wolnobiegu bo miał luz. Niestety w którymś momencie uciekła mi jedna kulka. Powinno być ich odpowiednio 40 i 34. Myślicie, że można to skręcić i jeździć, przynajmniej do czasu aż zdobędę nową?

Napisano

Optymalnie nie jest ale będzie dobrze. Przejechałem > 5000km na wolnobiegu bez kliku kulek. Prędzej wymienisz z powodu starcia koronek niż przez rozwalone łożysko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.