tobo Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 jesli jest ktos chetny do jezdzenia w grupie, w parze badz w jakiejkolwiek innej formie - byle nie samemu - to czekam na informacje. moja ekipa ostatnio sie skruszyla i poruszam sie sam. chce to zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Jak w końcu pojawię się w Świdni przed pierwszymi śniegami, chętnie dziubnę na Chełmiec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak w końcu pojawię się w Świdni przed pierwszymi śniegami, chętnie dziubnę na Chełmiec . a czy walbrzych to tylko chelmiec? ja nie jezdze na niego wogle. nuuuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 "dziubnijmy" na Głuszycę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 zaden problem. mozemy nawet w tą sobote czyli 14 albo w niedziele 15 października. nawet lepiej niz walbrzych. jeszcze sie zgadamy. przy czym jesli przyjedziesz do wcha i zrobimy jakas trase to wyjdzie hm.... powiedzmy 30 w gluszycy, dojazd i powrot do wcha - 30 plus dojazd twoj do domu... hm. ja nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Polecam żółty szlaczek na rozgrzewkę, bardzo fajny . Czerwony też niezgorszy. Czarny tylko, jak jesteście nieźli kozacy ;>. Największą zaletą Chełmca jest śliczniutki, szeroki, gładziutki zjazd, na którym nawet ja mogę jechać 50 km/h i nie ufajdać siodełka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_asia.kwiatek_* Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 hej . chce pojezdzic jestem z wałbrzycha. ktos chetny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasaski Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Hej:) Jeśli chcesz pojezdzic, pisz na gg 5640750, w weekendy jezdze w okolicach Walbrzycha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_asia.kwiatek_* Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej:) Jeśli chcesz pojezdzic, pisz na gg 5640750, w weekendy jezdze w okolicach Walbrzycha:) fajnie . to chetnie sie przyłacze. napisałam na gg moze sie uda dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CECHU Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 hEHE... Jak coś to ja też chętny na wycieczkę kwestia dogadania się Za często nie jezdze.. bo samemu jakoś nie mam weny... a rower stoi.. i czeka.. Jestem z okolic Głuszycy:) POZDR. GG - 2092704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi17 Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Siemka Ja jeśli chodzi o wspólne wyjazdy jestem bardzo chętny Moje gadu gadu - 6466165 Mogę jeździć po szosie jak i w terenie Codziennie!!! Ktoś chętny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimowy Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam wszystkich, po latach emigracji wróciłem do domu w ukochane góry :-) Niestety starzy znajomi od rowerowania już dawno się wykruszyli i zamienili rowery na samochody. Zapraszam na wspólną jazdę po górach w terenie. Po latach doświadczeń z XC a potem DH obecnie mentalnie jestem związany z enduro. Jeśli odpowiada komuś taki styl jeżdzenia to zapodaj info na gg 2965732 ------------------------------ Epic Bikers http://picasaweb.google.com/epic.bikers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 5 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hej, żyjecie? Teraz ferie mi się zaczynają i zamierzam przez 2 tyg dzień w dzień robić po 70 km. Właśnie w okolicach Wałbrzycha/Szczawna. Jeśli ktoś chciałby ze mną śmignąć to proszę o kontakt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja pierwszy tydzień ferii będę czasami gdzieś śmigał... Ale to też zależne od pogody jest. Jakby co to się na forum zgadamy na jakąs małą przejażdzkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Przez najbliższe 2 tygodnie również jeżdżę w okolicach Wałbrzycha/Świdnicy, sam lub czasami ze znajomymi, raczej po asfalcie bo ostatnio założyłem slicki, spokojnym tempem. Zapraszam na wspólne treningi, gg 5640750. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ja prawdopodobnie bede mobilny. ubabrac sie w blocie moge bo i tak juz jest brudny. moj nr kom 784 074 395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOAD Napisano 7 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam. Jak ktoś jest chętny na wieczorne przejażdżki to zapraszam na trasę Jedlinka-Bystrzyca- Jedlinka wychodzi to 30km jeździmy zawsze (chyba ze pada) we Wtorki, Środy, Czwartki i Piątki wieczorem o godzinie 18 jak ktoś by chciał sie dołączyć to spotykamy sie w Jedlince na głównej krzyżówce- Jedlina, Głuszyca, Walim, tam jest tylko taka jedna nie powinniście mieć problemu Zazwyczaj jeździmy ekipa 3 osobową tempo nie jest zabójcze w końcu jest zima i jeździ sie w tlenie, chętnych zapraszam. Oczywiście oświetlenie obowiązkowe W razie jak ktoś by chciał sie dowiedzieć coś więcej zostawiam swoje GG - 5483793 Pozdro wieczorni maniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Hej ja dzisiaj jadę na Książ o 11.30 myślę że przez Pogorzałę w 2 h się wyrobię, dlatego może spotkamy się tak o 13.30-14 pod zamkiem Książ? http://mtb.walbrzych.pl/turystyka-rowerowa...anskiego-parku/ tą trasę chciałbym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Tak się zastanawiam że w sumie mógłbym nawet jechać Podreguluję tylko rowerek i dałbym radę około 13 40 pod ksiązem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Okej, super. To tam przed zamczyskiem na ławeczkach będę z Cube;) Lece na niemiecki a potem jadę do was. 3mcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jak tam koledzy z wałbrzycha ? ja jestem ze świebodzic i często nie mam z kim pojezdzic, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.