Sianek Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Jaki łańcuch założyć pod korę mtb i single bmx tak żeby pasował ??? może ktoś tak ma w swoim biku ???
szakq Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 cos mi sie wydaje ze najrozsadniej bedzie kupic zebatke BMX na przod pod korbe MTB i reszte normalnie BMX choc moze i lancuch bmx na jednym blacie mtb z przodu bedize chodzil normalnie
skrzynia Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Będzie, mam tak w ostrym kole - zębatka 16T bmx i blat mtb. Wystarczy do tego dokupić łańcuch jednorzędowy i będzie działało OK.
Sianek Napisano 8 Października 2006 Autor Napisano 8 Października 2006 Będe miał jeden blat . jaki to łańcuch jednożedowy czy to łańcuch od bmx ?? dajcie jakieś linki do takich łancuchów takie do 30 zł > dzięki <
skrzynia Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 Tu masz przykładowy jednorzędowy: http://www.allegro.pl/item131014098_lancuc..._bmx_tanio.html Są też tańsze np Ventura za 12zł, ale na allegro ich nie widziałem.
Sianek Napisano 8 Października 2006 Autor Napisano 8 Października 2006 czy taki łańcuch będzie pasował do blatu mtb i single bmx bo jak przynierzałem tego single do zwykłego łańcucha od starego roweru to co drugie ogniwo wchodziło do singla za wąski byl .. a taki łańcuch od bmx nie bedzie przeskakiwał na blacie mtb .. ???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.