Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 po całym dniu sprawdzania co wydaje dźwięki została piasta tylnia :/ ciekawostka w tym że gdy zacisnę koło zaczyna strzelać gdy ściągnę albo bardzo poluzuje zacisk trzaski znikają filmik poniżej w linku https://1drv.ms/v/s!AvzgIUCA51bXjIAUNzPv7sl-pOLviQ
Ychu Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Koło nie ma luzu na boki? Kiedy był robiony serwis piasty? Kaseta czy wolnobieg? Może czas na serwis bębenka?
Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Koło nie ma luzu na boki? Kiedy był robiony serwis piasty? Kaseta czy wolnobieg? Może czas na serwis bębenka? dziś rozkręcałem smarowałem oś, zapadki bębenka oliwką :/ jest to kaseta. zrobiło mi sie to nagle w ciągu jednego dnia . jak ściągne zacisk wszystko chodzi ładnie, zacisnę zaczyna sie drzeć
Ychu Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Kontry zrobione porządnie? Jaki smar dałeś do piasty? Oś czysta w środku? Zacisk czysty? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Kontry zrobione porządnie? nie mam śrub mam tylko takie nakładki z imbusem małym do dokręcenia
Ychu Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Czyli , że masz piasty na maszynach. Sprawdzales stan łożysk? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Czyli , że masz piasty na maszynach. Sprawdzales stan łożysk? bez luzów ładnie działają moze ten docisk na nie jakoś działa
Ychu Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Ten imbus służy do kasowania luzu , więc może coś Ci tam nie pykło. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Ten imbus służy do kasowania luzu , więc może coś Ci tam nie pykło. one ciezko wchodzą z imbusem nie rusząłem nic bo nie mam takieigo małego :/ przez rok jedziełem było ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.