Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Witam. Mam problem z moim amortyzatorem. Nie wiem jak sie to stało że nagle zaczęła mi schodzić/zdzierać sie farba{nie wiem dokładnie co to jest]. I chciałbym wiedzieć czy to wpłynie na prace amortyzatora.
gtb Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Zależy gdzie to schodzi , jeśli na goleniach dolnych to nie ma wpływu na pracę, jeśli na górnych to nie wróży nic dobrego. Co to za amortyzator ?
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Foto, ale raczej wszyscy się spodziewają o co może chodzić i jaka jest odpowiedź.
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Jak chodzi na sucho to nic dziwnego , że schodzi. Chyba , że z dolnych to tym nie trzeba się przejmować. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Napisano 5 Czerwca 2017 Zależy gdzie to schodzi , jeśli na goleniach dolnych to nie ma wpływu na pracę, jeśli na górnych to nie wróży nic dobrego. Co to za amortyzator ? Schodzi to z goleniach dolnych lecz nie wiem jaka to jest marka amortyzatora, na pewno z niższej pułki cenowej.
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Daj zdjęcia bo tak to mało wiadomo. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Napisano 5 Czerwca 2017 Jak chodzi na sucho to nic dziwnego , że schodzi. Chyba , że z dolnych to tym nie trzeba się przejmować. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Schodzi z dolnych i mają kształt cienkich pasków około 3-4mm szerokości. Wygląda to jakby coś weszło do środka i zaczęło ocierać o amortyzator.
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Chyba sam nie wiesz z czego schodzi , albo masz amor upsiede-down. Jak są paski jakby coś tam wpadło , to musi chodzić amor na sucho. Dalej głosuje za fotkami [emoji14] To wszystko ułatwi. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Takie paski to się pokazywały w Fox'ach jak na sucho chodziły, ale chyba idę złym tropem
Jakub321 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Napisano 5 Czerwca 2017 Chyba sam nie wiesz z czego schodzi , albo masz amor upsiede-down. Jak są paski jakby coś tam wpadło , to musi chodzić amor na sucho. Dalej głosuje za fotkami [emoji14] To wszystko ułatwi. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Masz tu fotke Musiałem sie troche namęczyć aby sie zmieścić w 1mb
Gość Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Otrzymujesz nagrodę w kategorii: Jak nie robić zdjęć Odnośnie amora to nie wiem co tam się stało ale stało się źle. Tam już nie ma czego ratować.
rzezniol Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Nagle ? To teraz na szybko przypomnij sobie kiedy robiłeś mu serwis Zarżnąłeś pan amorka ... Pozdro
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Napisano 5 Czerwca 2017 Generalnie to są górne lagi - to z czego schodzi. Amor chodził na sucho i masz tego efekt. To już może być zgon. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2017 Nie znacie się, bo to Kashima przemalowana na czarno zwykłą farbą olejną Zanim pojawiło się zdjęcie, na myśl przychodził mi RS-1
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.