Skocz do zawartości

[Amortyzator] zdzieranie/schodzenie farby z amora.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam problem z moim amortyzatorem. Nie wiem jak sie to stało że nagle zaczęła mi schodzić/zdzierać sie farba{nie wiem dokładnie co to jest]. I chciałbym wiedzieć czy to wpłynie na prace amortyzatora.

Napisano

Zależy gdzie to schodzi , jeśli na goleniach dolnych to nie ma wpływu na pracę, jeśli na górnych to nie wróży nic dobrego. Co to za amortyzator ?

Napisano

Foto, ale raczej wszyscy się spodziewają o co może chodzić i jaka jest odpowiedź.

Napisano

Jak chodzi na sucho to nic dziwnego , że schodzi. Chyba , że z dolnych to tym nie trzeba się przejmować.

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Napisano

Zależy gdzie to schodzi , jeśli na goleniach dolnych to nie ma wpływu na pracę, jeśli na górnych to nie wróży nic dobrego. Co to za amortyzator ?

Schodzi to z goleniach dolnych lecz nie wiem jaka to jest marka amortyzatora, na pewno z niższej pułki cenowej.

Napisano

Jak chodzi na sucho to nic dziwnego , że schodzi. Chyba , że z dolnych to tym nie trzeba się przejmować.

Schodzi z dolnych i mają kształt cienkich pasków około 3-4mm szerokości. Wygląda to jakby coś weszło do środka i zaczęło ocierać o amortyzator.

Napisano

Chyba sam nie wiesz z czego schodzi , albo masz amor upsiede-down. Jak są paski jakby coś tam wpadło , to musi chodzić amor na sucho.

Dalej głosuje za fotkami [emoji14] To wszystko ułatwi.

Napisano

Takie paski to się pokazywały w Fox'ach jak na sucho chodziły, ale chyba idę złym tropem  :teehee:

Napisano

Chyba sam nie wiesz z czego schodzi , albo masz amor upsiede-down. Jak są paski jakby coś tam wpadło , to musi chodzić amor na sucho.

Dalej głosuje za fotkami [emoji14] To wszystko ułatwi.

Masz tu fotke :P Musiałem sie troche namęczyć aby sie zmieścić w 1mb 

post-204666-0-44818400-1496691475_thumb.jpg

Napisano

Otrzymujesz nagrodę w kategorii: Jak nie robić zdjęć  :thumbsup:

Odnośnie amora to nie wiem co tam się stało ale stało się źle. Tam już nie ma czego ratować. 

Napisano

Generalnie to są górne lagi - to z czego schodzi. Amor chodził na sucho i masz tego efekt. To już może być zgon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...