Skocz do zawartości

[wspolna jazda] okolice Suchej, Zawoi, Wadowic i innych ;)

mtb_rider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ooo wkoncu ktos cos napisal :033: konczy sie sezon ale trzeba kogos poznac na nastepny (choc mozemy gdzies przejechac sie, ale moze w przyszlym tygodniu bo poszedl przedni hampel :/) bo w wiekszej grupie jezdzi sie przyjemniej i ... szybciej :P

Napisano

Moja odpowiedz troche późno bo sezon sie kończy, ale ja codziennie kręce także ..... dajcie jakieś propozycje na traske!!!! jezem :D z Białki

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Napisano

Kraków dołączam się. Początkujący "bajker" chętnie wybrałbym się na jakiś dłuższy wypad. Trudno powiedzieć jaka odległość, bo nie mam jeszcze jakiejś super kondycji. Najchętniej jakieś szutry, laski, piaski, raczej nie szosa...

• 4 tygodnie później...
Napisano

za tydzień... 17 chciałbym przejechać całe gorce... być może nie będę sam...(?) począwszy od nowego targu (ja jadę pociągiem z suchej... na pewno jedzie z krakowa <_< ) - turbacz - luban - gorc - turbacz - rabka... mój nr gg jest w profilu...

Napisano

Witam jest taka obcja ze sie z toba zabierzemy wieksza grupą osób tylko napisz cos wiecej o tej trasie czy to asfalt czy jest tez las bo jesli tak to my juz odpadamy jesli asfalcik to z milą chęcią sie zabierzemy ;) napisz cos wiecej!!!

• 10 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Krakow obecnie nie sprawny pogieta pryeyutka (wzmienie na gwarancji pewnie) niedlugo cos napisye wiecej

PS cos mam y klawiatura

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam, od 3 miesięcy mieszkam w Suchej Beskidzkiej i także szukam chętnych do wspólnych jazd. Co prawda trafiłem tu późno, bo na koniec sezonu, ale jak jest pogoda to staram się jeździć cały rok. Także zimą.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...