czarek1201 Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Witam jak w temacie potrzebuję naprawdę bardzo dorbego serwisu na terenie warszawy, chodzi mi o dobry nie "tani i dobry" kosztem tego drugiego. Wychodzę z założenia że wolę zapłacić za dobrą i fachową pracę a nie za pracę na odpier... Cytuj
MD11 Napisano 19 Maja 2017 Napisano 19 Maja 2017 Może Serwis Bajka? Sam jeszcze z niego nie korzystałem, ale czytając blog widać, że właściciel jest fachowcem. Możesz zapytać, czy serwisuje ten model, jest zarejestrowany na forum pod nazwą @Punkxtr. Cytuj
phoe Napisano 19 Maja 2017 Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Wyślij np do Wicha, wyślesz np w pon i na pt będzie z powrotem. Edytowane 19 Maja 2017 przez phoe Cytuj
filipog44 Napisano 26 Maja 2017 Napisano 26 Maja 2017 (edytowane) Również gorąco polecam Serwis Bajka Grzegorza Lepszego serwisu w Warszawie nie znajdziesz, wszystkie swoje zlecenia wykonuje naprawdę na najwyższym możliwym poziomie, a na RockShoxach zna się jak mało kto. Ponadto wszystko relacjonuje szczegółowym opisem i zdjęciami, które otrzymasz w mali w dniu odbioru roweru, całość może także opublikować na swoim blogu, polecam na niego zajrzeć: serwisbajka.pl Ja korzystałem z jego usług, nawet aktualnie mój rower jest aktualnie u niego, między innymi właśnie na serwisie amortyzatora (RS Reba), lada moment odbieram rowerek Edytowane 26 Maja 2017 przez filipog44 Cytuj
hi_all Napisano 19 Czerwca 2017 Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Też mogę polecić serwis bajka. Mój pike po serwisie u Grzegorza chodzi rewelacyjnie. Monarch i reba też Edytowane 19 Czerwca 2017 przez hi_all Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi