kazujama Napisano 4 Kwietnia 2017 Napisano 4 Kwietnia 2017 Czy ten wolnobieg jest w dobrym stanie ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
byh81 Napisano 4 Kwietnia 2017 Napisano 4 Kwietnia 2017 Może jak go jeszcze trochę upierd.... ubrudzisz to będzie bardziej widoczne cokolwiek. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Grisvld Napisano 4 Kwietnia 2017 Napisano 4 Kwietnia 2017 Zdjęcie jest trochę słabo wykonane, ale zęby choć brudne nie wydają się być uszkodzone czyli zaostrzone bądź pokruszone, myślę że przy jej wyczyszczeniu jak i całego napędu ( bo brud naprawdę potrafi skrócić żywotność łańcucha bardzo szybko ) powinno jeszcze posłużyć.
cervandes Napisano 4 Kwietnia 2017 Napisano 4 Kwietnia 2017 Czwórka i piątka są podjechane lekko, ale naprawdę symbolicznie. Moim zdaniem bez problemu nowy łańcuch się na tym przyjmie.
Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2017 Łańcuch może skakać. w zależności jak mocne masz nogi jazda będzie ok lub upierdliwa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.