Skocz do zawartości

[Zakup] Rower do ok 1300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym kupić rower do ok 1300 zł mogę coś dopłacić chciałbym rower crossowy w oko wpadla mi używany cube ltd cls bodajże z 2013 za 1150 zł i kross evado 2.0 z 2013 za 1200 zł co o nich sądzicie który lepszy i czy warto kupować używany rower czy nowy. Może polecacie coś innego.

Napisano

z całym szacunkiem dla właściciela i super stanu, nowe można znaleźć po 1300 zł.

Tego można by za 700 zł brać.

Ale są i minusy.

1) tam jest wolnobieg, a to taka "retro " technologia.

2) te klamkomanetki pracują kiepsko.

to taki niższy model więc szału nie ma.

Proponował bym coś na 9x3 biegi, nie koniecznie z tarczówkami, na osprzęcie min alivio.

Napisano

Jeśli mam być szczery, to o ile ten maestro 3x8 nie jest jakimś fake'iem, to jest to jeszcze stare dobre alivio ( a przynajmniej lepsze od tego 3x9 które jest montowane obecnie) - i wcale nie jest to żart. Z racji wieku pewnie jeszcze coś zdołasz utargować ...

Jeśli się uprzesz na crossa 3x9 alivio to najtaniej masz do wyboru remiro viper / integral v3 / kands maestro / spartacus 4.0 / eries eveo - chyba nic nie pominąłem :)

Napisano

MaM pytanie odnośnie tego kands maestro czy wielkości ramy w tym rowerze (19") będzie ok na mój wzrost obecnie ok 184

Napisano

Ten cube odbiór osobisty niejestem jakimś tam znawcą ale jakotako stan umiem ocenić pozatym nie jechał bym sam ale wolałem zapytać co sądzicie rowery sam naprawiam jak się coś zepsuje.

Napisano

Primo sobek nie mów do mnie dzieciaczek bo nawet mnie nie znacz sekundo jak byś czytał wcześniejsze wpisy szukam crossa a nie mtb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...