Skocz do zawartości

[Rower] Poison Curare z Allegro - Czy opłaca się kupić ten rower ?

Sadar666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A czy nadawałby się do skakania, czy tylko na asfalt ?

Sorry za kolejny post ale zapomniałem dodać że mnie głównie interesują zjazdy i dropy

Napisano

Fajny rower ( co lepsze wygląda na to że sprzedaje go ktoś z mojego miasta). Tyle że ten tekst o uniwersalnym rozmiarze ramy to bełkot a na Ciebie będzie o wiele za mała.

Co nie zmienia faktu że gdyby poszedł za jakieś grosze to warto  :sweat:

Napisano

A czy nadawałby się do skakania, czy tylko na asfalt ?

Sorry za kolejny post ale zapomniałem dodać że mnie głównie interesują zjazdy i dropy

Jesteś pewien że kupujesz właściwy rower? Rower fs na asfalt to nieporozumienie. Bez względu na to czy za mały, za duży czy jaki trzeba.

Napisano

Właśnie nie chce. Nie wiem czy za taką niską cenę się nie rozleci przy większym skoku. Możecie mi powiedzieć czy do zjazdów przy moim wzroscie ten rozmiar ramy by przeszkadzał i czy części są w  miarę dobre ?

Napisano

Niską cenę? Ty zauważyłeś że to jest aukcja? Przecież nie ma szans żeby ten rower poszedł w tej cenie.

Rozmiar ramy to rozmiar ramy, nie ma znaczenia czy będziesz skakał czy kupował bułke

Napisano

Rower stoi już za 700 stoi a jest jeszcze 7 dni. Jeszcze kwestia tego jak jeździła ta druga osoba, o wzroście 188 cm - jeśli sztyca zostawała na takim samym poziomie to nic się nie stało ale szczerze wątpię - można by obawiać się pęknięcia podsiodłówki. W każdym bądź razie to rower nie dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...