Skocz do zawartości

[ Kask] Do MTB za około 100 zł

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Rozglądam się za kaskiem MTB za około 100 zł. Aktualnie mam B'TWIN 300 ( chyba), niby nic mu nie dolega po dwóch sezonach ale kilka razy oberwał grubą gałęzią, parę razy upadł + jakość wykonania jest średnia i podczas mycia/ deszczu woda wpływa pod plastikową skorupę.

Fajnie by było gdyby miał odczepiany daszek. W Decathlonie aktualnie jest promocja na Bell Paradox za 99 zł, oglądałem go i wydaje się całkiem solidny. Na centrumrowerowe znalazłem Axon Spook, tyle że tutaj nie bardzo jestem w stanie znaleźć opinie w internecie.

Jakieś propozycje?

Napisano

Każdy który będzie pasował i pochodzi z oficjalnej europejskiej dystrybucji. Bez przymierzania to kupowanie kota w worku. 

Podstawowe kryterium to "ładność" i dodatkowe bajery bo wszystkie kaski muszą spełniać te same normy bezpieczeństwa. I te za 35 zł i te za 900zł.

Napisano

Jeżdżę w tym 700 od roku, nic się z nim nie dzieje, jak dobrze leży to za te pieniądze nic tylko brać.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Tyle że nie ma już mniejszego rozmiaru który mnie interesuje :/

Napisano

Wyślij zapytanie, może jeszcze leży gdzieś na magazynie, poza tym to to co jest na stronie nie zawsze się zgadza ze stanem faktycznym.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...