SovaLTD Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 Wentyle nie licują z całością,rower za 17 koła z wentylami?toż to herezja. W tych za 2 k też nie ma. To fakt, że koło bez wentyli wygląda lepiej, ale po co wycinać je w programie graficznym, skoro rower i tak je ma?
Pidzej Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 Wygooglowanie co to za wentyl zajmuje max minutę... Nie wiem jaki sens zakładać w tym celu temat na forum.
SovaLTD Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 Nie wiem jaki sens zakładać w tym celu temat na forum. Zamknijmy forum - teoretycznie wszystko idzie wygooglować.
Pidzej Napisano 2 Lutego 2017 Napisano 2 Lutego 2017 Nie popadajmy w skrajności... W regulaminie stoi że: 1. Zanim założysz temat a ) Skorzystaj z wyszukiwarki - być może analogiczny temat jest już na Forum. Jeśli jest, ale Twoim zdaniem nie wyczerpuje w pełni zagadnienia, dodaj wpis do istniejącego tematu zamiast zakładać nowy. Szukamy: https://www.forumrowerowe.org/index.php?s=35de3922f4e469c7b151442d2ac6736a&app=googlecse#gsc.tab=0&gsc.q=co%20to%20za%20wentyl I w pierwszym temacie od góry jest odpowiedź na pytanie. Ode mnie tyle, kończę offtop.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.