1415chris Napisano 30 Stycznia 2017 Napisano 30 Stycznia 2017 Jak ktos rozwaza poswiecenie swojego czasu na trening, to warto zainteresowac sie propozycja TrainerRoad. Jest to aplikacja, ktora uklada treningi oparte o pomiar mocy, jak na dzien dzisiejszy, jedyny obiektywny pomiar wysilku. Spory wybor programow treningowych o roznym ukierunkowaniu. Mozna wybrac sobie 3 poziomy intensywnosci, w zaleznosci od dysponowanego czasu w ciagu tygodnia. Sesje treningowe dopasowuja obciazenie do wczesniej ustalonego wlasnego FTP, ktory uaktualnia sie co pewien czas, tak aby zachowac progres w treningu. Aplikacja pracuje z dosc duza iloscia trenazerow. Nie trzeba posiadac wlasnego miernika mocy, choc to jest najlepszym rozwiazaniem. TR jest bardzo wysoko oceniany wsrod uzytkownikow. Trenuje z TR od ok 5 miesiecy i jestem bardzo zadowolony, z kilku powodow. 1. Widac postep ! 2. Nie trzeba robic doktoratu z dziedziny treningu rowerowego. 3. Nie trzeb marnowac czasu na przygotowywanie sesji treningowych. 4. Wszystko jest podane na talezu. 5. Bardzo dobre wsparcie, zarowno w bezposrednim kontakcie, jak rowniez przez forum Slowtwitch Podsumowujac, dla kogos kto mysli powaznie o treningu i chce zmaksymalizowac efekty z poswieconego czasu na trening, TR jest super opcja.
BaltazarGabka Napisano 30 Stycznia 2017 Napisano 30 Stycznia 2017 Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany to mam dwa zaproszenia z TR. Również proszę o imię, nazwisko i email na pw.
jgrabowski Napisano 1 Lutego 2017 Napisano 1 Lutego 2017 Jak ktos rozwaza poswiecenie swojego czasu na trening, to warto zainteresowac sie propozycja TrainerRoad. Jest to aplikacja, ktora uklada treningi oparte o pomiar mocy, jak na dzien dzisiejszy, jedyny obiektywny pomiar wysilku. Spory wybor programow treningowych o roznym ukierunkowaniu. Mozna wybrac sobie 3 poziomy intensywnosci, w zaleznosci od dysponowanego czasu w ciagu tygodnia. Sesje treningowe dopasowuja obciazenie do wczesniej ustalonego wlasnego FTP, ktory uaktualnia sie co pewien czas, tak aby zachowac progres w treningu. Aplikacja pracuje z dosc duza iloscia trenazerow. Nie trzeba posiadac wlasnego miernika mocy, choc to jest najlepszym rozwiazaniem. TR jest bardzo wysoko oceniany wsrod uzytkownikow. Trenuje z TR od ok 5 miesiecy i jestem bardzo zadowolony, z kilku powodow. 1. Widac postep ! 2. Nie trzeba robic doktoratu z dziedziny treningu rowerowego. 3. Nie trzeb marnowac czasu na przygotowywanie sesji treningowych. 4. Wszystko jest podane na talezu. 5. Bardzo dobre wsparcie, zarowno w bezposrednim kontakcie, jak rowniez przez forum Slowtwitch Podsumowujac, dla kogos kto mysli powaznie o treningu i chce zmaksymalizowac efekty z poswieconego czasu na trening, TR jest super opcja. Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś! Próbowałem przebrnąć przez Friela ale to za dużo czasu zajmuje. Trening z TR wygląda trochę jakby ktoś stał obok i dawał celne wskazówki i to jest super. Zwift mnie zupełnie nie wkręcił, pomimo trenażera Smart i jakoś marnie mi szły treningi z bazy Zwifta. W TR baza treningów jest genialna i zdecydowanie warta pieniędzy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.