greg76 Napisano 27 Listopada 2016 Napisano 27 Listopada 2016 Chciałbym wymienić linki przerzutek ale w rurze łączącej stery z suportem, linki są wewnetrznie prowadzone. I tu jako, że nigdy tego nie robiłem nasuwa się kilka pytań: - o ile wyciagne linki i pancerze, to jak je włożyć, jaka kolejność itd., czy pancerze wewnatrz rury maja konkretne prowadzenie, czy jest to troche totolotek, - pancerze to jedno, a jak jest z samymi linkami, jak je powiedzmy przeciągnąć. Pytania może mało genialne ale nie robiłem tego jeszcze wiec chciałbym uniknac w miare możliwości problemow. Nigdzie nie mogę w necie znaleźć tutoriala dot. wewnętrznego prowadzenia. Wysłane z Tapatalka
Root Admin Mieciu Napisano 27 Listopada 2016 Root Admin Napisano 27 Listopada 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.