xo83 Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 Witam,Chciałbym zakupić żonie "pojemnik" tak aby mogła sobie schować telefon, klucze czy jakąś pomadkę Rama jaką posiada w rowerze wygląda tak:http://republic.pl/pol_pl_Damski-Rower-Gorski-Romet-Jolene-1-0-2015-27-5-25_1.jpgCoś fajnego możecie doradzić?
chudzinki Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 O małej podsiodłówce nie myślałeś? Do takich zastosowań chyba byłaby najlepsza.
xo83 Napisano 4 Października 2016 Autor Napisano 4 Października 2016 O małej podsiodłówce nie myślałeś? Do takich zastosowań chyba byłaby najlepsza. Mógłbyś zaproponować coś ciekawego? Co rusz to wychodzą nowe a jest tego dosyć dużo...
chudzinki Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 Ja akurat mam dość dużą, bo Deuter Bike Bag IV - mnie odpowiada .
xo83 Napisano 4 Października 2016 Autor Napisano 4 Października 2016 Ja akurat mam dość dużą, bo Deuter Bike Bag IV - mnie odpowiada . Trochę za duży budżet, ma ktoś jeszcze jakąś propozycję?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.