Nemo7 Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 Witam, planuje sobie kupić koszulkę teamu kolarskiego sprowadzaną z Chin dostępną na jednej z aukcji. Mam jednak spory dylemat co do rozmiaru. To jest tabela rozmiarów z aukcji http://oi63.tinypic.com/t06i2s.jpg Mierzyłem koszulkę kolarską, która była na mnie dość powiedzmy dobrze dopasowana i miała wymiary: A - 106cm B - 60cm D - 72cm Najbliżej wydaje mi się rozmiar XL, chociaż normalnie kupuję M-ki i L-ki. Jeżeli ktoś mógł by z osób które kupiły jedną z takich koszulek sprawdzić na ile w/w rozmiary i wymiary w cm zgadzają się z faktycznymi wymiarami koszulek. Ewentualnie jeżeli ktoś z okolic Jaworzna i Katowic znalazł by chwilę żeby pokazać mi ją na żywca było by jeszcze lepiej. Z góry dzięki.
tobo Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 które kupiły jedną z takich koszulek Czyli których? To trochę tak jakbyś zachwalał obsługę klienta w "jednym ze sklepów". Podaj konkretną aukcję/ofertę do której się odnosisz bo tego towaru na rynku jest tona i od jednego producenta może być coś zupełnie innego niż od drugiego. Na podstawie tabeli ktoś ma wpaść o który dokładnie produkt Ci chodzi? Wiem że kupowanie chińskich podrób jest nieetyczne ale jeśli nie chcesz chybić to przyznaj się który strój dokładnie chcesz kupić i od którego sprzedawcy.
Nemo7 Napisano 27 Września 2016 Autor Napisano 27 Września 2016 Nie chciałem zostać posądzony o reklamę. http://allegro.pl/koszulka-kolarska-rowerowa-mtb-320-wzorow-xl-i6273021586.html
montell81 Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Nie patrz na symbole (M, L, XL, itd.) tylko patrz na rozmiary podane w centymetrach i na ich podstawie porównuj. Zakupy ciuchów z Chin niestety wiążą się z ryzykiem, że nie zawsze uda nam się dopasować rozmiar.
LUKi_79 Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Co do zakupów z aliex...a, kupiłem koszulkę i wiatrówkę Rozmiarówka jak to wcześnie zostało napisane jest zawyżona. Napisałem do sprzedawcy podałem swoje wymiary (chodzę w L zamówiłem XL). Co do tej aukcji z alleg...o to robią ludzi w bambuko, cena jeszcze może być ale ... wysyłka ? Chińczyk wysyła ciuszki za free to te koszulki nie kosztują 79 tylko 99 pln Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.