Skocz do zawartości

[oświetlenie rowerowe] Wybór lampki do roweru kross

NorthAngel82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcę sobie kupić fajną i dobrze świecącą lampkę do mojego roweru kross. Potrzebuje sobie kupić przednią oraz tylną lampkę.

Tak żeby ona świeciła dość jasno i dobrze mi oświetlała drogę jadąc w nocy na rowerze. Może też dawać światło długie, a nie tylko przed koło . Ważne, żeby dobrze oświetlała drogę i żebym był widoczny jadąc ulicą w nocy.

Pan w sklepie rowerowym polecił mi zakup latarki rowerowej jeśli chodzi o przód i cena takiej to 250 zł. Świeci jasno rzeczywiście ale strasznie droga mi się wydaje. Nie znam się za bardzo na tym dlatego proszę Was, żebyście mi coś fajnego i rozsądnego doradzili, żebym był zadowolony. Czy taka lampka jak ma ten chłopak na poniższym filmiku jest dobra ? I jak taka lampka się nazywa ?

I jaką lampkę na tył byście mi też doradzili dobrą ?

Ps. Przy okazji, czy ktoś wie jak się nazywa ten dzwonek przy rowerze, który ma ten koleś na tym filmiku ?

http://www.youtube.com/watch?v=xvc14uvpC5s

Napisano

Gościu trolluje w kolejnym temacie- wcześniej szukał opon terenowych które by mu na asfalcie gwizdały ... Bo jak gwiżdżą to znaczy że rower jest lepszy i szybszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...