zekker Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Z tego co pamiętam, to przy glebach zawsze mi się buty wypinały, może z raz w jakiejś nietypowej sytuacji jeden został. Patrzyłeś czy podeszwa nie haczy o ramkę?
Janusz159 Napisano 9 Września 2016 Autor Napisano 9 Września 2016 Podeszwa nie haczy, blok ustawiony centralnie na środku ma sporo miejsca z jednej i drugiej strony, na ten krawędzi w bucie też się nie opiera nic.
Scar Napisano 10 Października 2016 Napisano 10 Października 2016 we wpiętym bucie/nodze ustaw korbę pionowo w dolnej pozycji i opierając stopą w miejscu bloku wykręć stopę do zewnątrz lekko dociskając na pedał. Jeżeli zbyt ciągniesz piętę w górę albo wyginasz stopę w linii palce-pięta (duży palec w górę- mały zewnętrzny w dół), but opiera się na podstawie i blokuje wypięcie.
Janusz159 Napisano 10 Października 2016 Autor Napisano 10 Października 2016 Wiem, że każdy chce pomóc ale pisałem kilka razy, że problem rozwiązany Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.