Skocz do zawartości

[4000] MTB XC 29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No ale ja suntoura nie chce :P

Jakoś ta marka mnie nie przekonuje po XCM, wolałbym Rock Shoxa (nawet bardziej prestiżowo brzmi :P )

Napisano

ta i potem niech założyć kolejny temat z cyklu kross brakująca manetka amortyzatora, albo mam pytanie do forumowiczów czy tak może być że główka ramy jest taperowana a widelec ma prostą rurę czy jest jak myślicie da się to reklamować itd

Napisano

Co mają fanaberie i brak czytania ze zrozumieniem z wyborem roweru?? To ma być teraz argument przeciw Krossowi?? Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości to trzeba wyjaśnić i tyle w temacie. 

Napisano

manetkę blokady to każdy widzi przy zakupie jest albo jej nie ma, ale z tym widelcem to większość kupujących nie wie o co chodzi i nie wie jak to sprawdzić, ogólnie ta MERIDA którą zainteresowany wrzucił ma również zwykłą sterówkę w amorze a taper w ramie, tylko w przeciwieństwie do KROSSA widać to po zdjęciach a u nich dalej na stronie B7 na zdjęciach ma wideł z szeroką koroną i manetką blokady a to świadczy o tym że chcą wprowadzić klienta w błąd, i bzdurą jest tłumaczenie ich chorego zapisu o możliwość zmiany specyfikacji czy tłumaczenie się że dostawca takie im dostarczył bo równie dobrze mogą sprzedać hulajnogę zamiast roweru i tak się tłumaczyć 

byłoby ok z ich strony (bo jestem w stanie zrozumieć to że dostali takie widelce i co mieli je wyrzucić w środku sezonu) gdyby przed rozesłaniem rowerów do sklepów ze zmienioną specyfikacją zmienili zdjęcia na stronie ale tego nie zrobili do dziś a klienci piszą na forach, facebookach, zgłaszają reklamacje itd itp..........

ale nie chcąc wywoływać kolejnej wojny o Krossa w tym temacie bo są do tego już odpowiednie wątki, warto chyba żeby kupujący był świadomy bo sprawdzając rower na stronie producenta może się delikatnie pomylić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...