RAq11 Napisano 19 Lipca 2016 Napisano 19 Lipca 2016 Witam, chciałbym się dowiedzieć o tym czymś, co sądzicie. Interesują mnie maratony jak i rzadkie wypady na Rychleby http://www.rowerymerida.pl/produkt1014/bignine-500-rower-merida.html
Charvel Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 http://www.unibike.pl/expert29.html Myślę, że spokojnie utargujesz żeby zejść poniżej 4000pln.
RAq11 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Napisano 20 Lipca 2016 No ale ja suntoura nie chce Jakoś ta marka mnie nie przekonuje po XCM, wolałbym Rock Shoxa (nawet bardziej prestiżowo brzmi )
Charvel Napisano 20 Lipca 2016 Napisano 20 Lipca 2016 Sorry, popsuła mi się szklana kula. Następnym razem precyzuj lepiej swoje wymagania.
olek19 Napisano 21 Lipca 2016 Napisano 21 Lipca 2016 ta i potem niech założyć kolejny temat z cyklu kross brakująca manetka amortyzatora, albo mam pytanie do forumowiczów czy tak może być że główka ramy jest taperowana a widelec ma prostą rurę czy jest jak myślicie da się to reklamować itd
beskid Napisano 21 Lipca 2016 Napisano 21 Lipca 2016 Co mają fanaberie i brak czytania ze zrozumieniem z wyborem roweru?? To ma być teraz argument przeciw Krossowi?? Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości to trzeba wyjaśnić i tyle w temacie.
olek19 Napisano 21 Lipca 2016 Napisano 21 Lipca 2016 manetkę blokady to każdy widzi przy zakupie jest albo jej nie ma, ale z tym widelcem to większość kupujących nie wie o co chodzi i nie wie jak to sprawdzić, ogólnie ta MERIDA którą zainteresowany wrzucił ma również zwykłą sterówkę w amorze a taper w ramie, tylko w przeciwieństwie do KROSSA widać to po zdjęciach a u nich dalej na stronie B7 na zdjęciach ma wideł z szeroką koroną i manetką blokady a to świadczy o tym że chcą wprowadzić klienta w błąd, i bzdurą jest tłumaczenie ich chorego zapisu o możliwość zmiany specyfikacji czy tłumaczenie się że dostawca takie im dostarczył bo równie dobrze mogą sprzedać hulajnogę zamiast roweru i tak się tłumaczyć byłoby ok z ich strony (bo jestem w stanie zrozumieć to że dostali takie widelce i co mieli je wyrzucić w środku sezonu) gdyby przed rozesłaniem rowerów do sklepów ze zmienioną specyfikacją zmienili zdjęcia na stronie ale tego nie zrobili do dziś a klienci piszą na forach, facebookach, zgłaszają reklamacje itd itp.......... ale nie chcąc wywoływać kolejnej wojny o Krossa w tym temacie bo są do tego już odpowiednie wątki, warto chyba żeby kupujący był świadomy bo sprawdzając rower na stronie producenta może się delikatnie pomylić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.