Gryzon Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam! Ciekawi mnie czy jest ktoś z moich okolic, jeśli tak to się wpisujcie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsx Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam! Ciekawi mnie czy jest ktoś z moich okolic, jeśli tak to się wpisujcie Pozdrawiam! tak okolice Zamościa(roztocze środkowe) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2006 O witam, witam! W końcu, już myślałem, że nikogo stąd niema Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A ja mam na roku chyba ze 20 osób z okolic Zamościa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsx Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To spoko A co to za kierunek że aż tyle osób z okolic Zamoscia? Ja też sie dziwie że tak mało ludzi jest z okolic Zamościa wkońcu Roztocze to wymarzone miejsce do jazdy jest tu tyle róznych opcji Dużo lasów a nie tylko asfalty i betony:) Spotykam tu tylu ludzi z róznych częsci Polski którzy są zachwyceni roztoczem a Zwłaszcza jezeli chodzi o zwiedzanie go i jazde po nim rowerm. Zapraszam na Roztocze? Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matti448 Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam, 5 km od centrum można zaliczyć do Zamościa, co? pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpunio18 Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Siema, ja tez jestem z Roztocza ale nie widze zeby ktos bardziej zawodowo jezdzil na rowerze przewaznie rekreacja. Jakby sie szykowal jakis rajdzik w okolicach Zwierzynca to moge dolaczyc do szeregu. Naraska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 To spoko A co to za kierunek że aż tyle osób z okolic Zamoscia? Ja też sie dziwie że tak mało ludzi jest z okolic Zamościa wkońcu Roztocze to wymarzone miejsce do jazdy jest tu tyle róznych opcji Dużo lasów a nie tylko asfalty i betony:) Spotykam tu tylu ludzi z róznych częsci Polski którzy są zachwyceni roztoczem a Zwłaszcza jezeli chodzi o zwiedzanie go i jazde po nim rowerm. Zapraszam na Roztocze? Pozdro:) Zarządzanie i Marketing na Akademii Rolniczej w Krakowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsx Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zarządzanie i Marketing na Akademii Rolniczej w Krakowie . Tak też myślałem pewnie też sporo jest na leśnictwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.