Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uki - wpadaj dzisiaj do mnie o której chcesz - w końcu mam chwilę , bo od wczoraj byłem zalatany jak osioł :) 661713434 - mój gsm. Dzwoń jak co :D Ja dzisiaj sobie byłem w szczawnie na torze, i po czarnej trasie xc polatać :)

Gdzie jutro walimy na bajka?:D

Napisano

Jutro jak bedzie pogoda mozna zaatakować Sowe co wy na to jak sie zbierze fajna ekipa to mozna poleciec tak wstepnie myslałem z Nawrotem ??

Napisano

Jak i ostatnio wypatrzyłem z Wami plakat na zamku tak dziś zaliczyłem Grodno, jarmark księżniczek i walki rycerzy robiły wrażenie ...

Ps

jak ktoś chce LHM+ do Shimano itd to mam nadmiar..

Napisano

no dziś się trochę przeczołgaliśmy z PatryQiem, trasa "soczysta", rower trochę przybrał na masie w czasie jazdy, ale pogoda cudna

trochę fotek dorzuciłem do majowych na dole o tu:

Sowa

no i mój "sławny" GPS:

Trasa 22.05.2010

powoli wracam do standardów, mam na oku mały wypad do sąsiadów Czechów, do poniedziałku dam znać czy wyjdzie, to może się zgadamy...

Mapka i profil trasy do tego wypadu.

http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/2771-22-05-10-profil-glinno-sowa-rosciszow/

http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/2770-22-05-10-mapka-glinno-sowa-roscisow/

Napisano

Akt rozpaczy.

Leszcze którzy wraz ze mną mieli prowadzić naszą www odpadli, bo żona nie pozwala, bo sramto tamto, już zapomnieli co to rower itd...

Dlatego oddam w dobre ręce: mtbswidnica (strona + domena), serwer opłaca sponsor (zresztą inny miał dać na koszulki itd ale jak pisałem wyżej koledzy moi zawiedli). Adres rozszedł się po Polsce i nie tylko, trzeba by to tylko ruszyć... Świdnica w przeciwieństwie do np. W-cha jeszcze w tym temacie leży.

Czy ktoś chce pociągnąć temat :P (tak aby na bieżąco wrzucać traski, GPSy, maratony itd..), całość do zmiany, nawet teoretycznie jest wykonawca od strony technicznej....

Inaczej całość DELETE ;(

Napisano

Co powiecie na Ślężę w piątek po waszych szkołach ? Można by skoczyć przez Wzgórza Kiełczyńskie tam koło wiatraku, wjechać od Tąpadła, zjechać z drugiej strony i dziękuje, dobranoc :icon_confused:

Napisano

Stronka musi przetrwac szkoda to stracic i robic cos od nowa jest nas troche wiec mozna sie tym zając niekoniecznie jedna osoba :thumbsup:

Ja jutro sie wybierma na małe zakupki do Bike wiec chyba niedam rady , ale weekend koniecznie cos jedziemy Panowie :icon_wink:

Napisano

Jak jutro będziecie gdzieś jechać to dajcie znać. Nie wiem tylko o której uda mi się do Swidnicy rano przyjechać, bo idę wieczorem wypić na miasto małe co nieco :) Jest więc spora szansa, że jutro na nogi o świcie nie wstanę, ale kto wie.

Napisano

Jak coś to umawiajcie się jak wam wygodnie, na mnie nie patrzcie. Jak wstanę i dam radę dojechać do Swidnicy na czas to się do was dopasuję. Rano coś jeszcze napiszę, czy dam radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...