Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tobo mi powiedział jak dotrzeć do sławnego singla w Głuszycy wiec można sie wybrac, o ile bede miec siły i chęci po maratonie ;]

Napisano

Ja na niedzielę też się pisze i jest mi obojętnie gdzie :D Stęskniłem się za Wami :P Jak będzie jakaś trasa gdzie nie byłem to biorę kamerkę i coś pokręcimy.

Dzisiaj zrobiłem sobie rundkę wokół Ślęży z Krzyśkiem i zapoznaliśmy nowego bikera z wrocka. Może zabierze Nas w sobotę do Zieleńca żeby objechać trasę maratonu. Jakby wypaliło to chętni z samochodem mile widziani :)

Napisano

A Ciebie to chyba widzialem przedwczoraj jak na jeziorko skręcałes, ale nie byłem pewny :D

Jedz Oktawian na ten maraton ;p chociaż na mini ;]

Ja auto mam do dyspozycji, ale czy bede w stanie pedałować jeszcze z wami <?>

Napisano

na maraton jadę na bank i mam nadzieję że znajdzie się bratnia dusza, która użyczy miejsca w samochodzie :D jeżdżę już na SPD i ładnie się kręci także ostatni na maratonie nie będę :P

P.S. ja też pewien nie byłem, ze to Ty ale tak myślałem. Ta niebieska bluza mnie zmyliła :)

Napisano

Dzięki za propozycje :D pojechał bym z chęcią ale w tej chwili fundusze mi na to nie pozwalają. poza tym skład suportu mi się sypie i muszę przed Zieleńcem to zrobić a na taką trudną trasę jak w Ustroniu boję się, ze rower nie da rady;/

Napisano

hmm jeszcze (aż) godzinka w pracy ii ii butujemy na tour de: "mazury, suwalsczyzna & białowieski park ..."

pozdro

Napisano

Jutro plany są takie, że jedziemy do Głuszycy i tam sobie jakimiś szlakami pojeździmy. Chętni niech się zgłaszają :sweat: Na razie jadę ja, Krzysiek, Inferek, Mateusz i pewnie też Wojtek. Wieczorem jeszcze się napisze o której dokładnie i skąd :blush:

Napisano

Haha na maratonie byłem 5 i to zapewniło mi 2 miejsce w generalce, a w open 100 :) No i objechałem Infera :D

To o której jutro sie spotykacie w rynku? Bo jak będe na siłach to wpadnę :)

Napisano

to jedzie ktoś ze świdnicy prócz mnie? Ja osobiście bym wolał 12 na tamie ale dostosuję się do większości.

Gratulacje Mateusz;)

Napisano

Mój odnośnik

A tu kilka zdjęc z jedynego dostępnego aparatu w komórce;) Głuszyca i okolice;) A teraz czekamy na pasjonujący film od Oktawiana^^

ps. jakość jest koszmarna ale nie ma co narzekać tylko żałować, że się nie bylo z nami^^

Napisano

Piękna pogoda i świetne trasy = dzisiejszy dzień :) Szkoda, że mało osób się pofatygowało potowarzyszyć w niedzielnej wyprawie, ale mówi się trudno :P We Trojkę, tj. Krzysiek, Paweł (Wolfram) i ja pojechaliśmy do Głuszycy, a tam patrząc na mapę Tour de Głuszyca Wybralismy się żółtym szlakiem na Osówkę i później w górę z zamiarem wjechania na pomarańczowy szlak, później na zielony, a następnie na czarny. Oczywiście nie zauważyliśmy jakiegoś zakrętu i zjechaliśmy ponownie do punktu wyjścia. Chwilna namysłu i ruszyliśmy szlakiem pomarańczowym z zamiarem wjechania na zielony i na czarny. Ciężko pod górę z jakaś godzinę się mordowaliśmy, aż się okazało że jesteśmy blisko Walimia. Wszystko przeze mnie :( ale cóż zjechaliśmy extra szybkim zjazdem prosto do Walimia i tam się rozstaliśmy z Pawłem. On do Świdnicy a My na browara i pod przeł. Walimską. Pozostał ostatni szybki zjazd i do domu. Prawie 100 km stuknęło. Żałujcie, ze Was nie było :P

Szkoda, ze nie wziąłem aparatu, bo fajne tereny się zwiedziło ;/ Jak tylko znajdę więcej czasu zmontuje filmik, więc gula Wam pohuśtamy ;)

Jak na taki sprzęt fotki sa spoko i spoko, że jakieś są ;) dzięki wielkie Paweł

Napisano

No widze że było grubo :)

Z Inferem byśmy pojechali, ale troche wcześnie było to zaplanowane. Ja prawie do 11 to spałem po wczorajszym :) Ale za to pobiegałem trochę pod wieczór :)

W weekend(lub jak macie czas to w tygodniu)możemy pojechac na Chełmiec :)

Napisano

No pany widze że szalejecie :) żałuje że mnie nie było niestety obowiązki. Może dziś sie wybiore pośmigać po górkach. Pozdro.

Napisano

hmm jutro ktoś gdzieś po poł ??

już wróciliśmy ;) nogi odpoczęły więc

ja ok. 16:30 (bo praca) bym się wybrał .. może na Daisy -> Cisy.

jak ktoś chce możemy na Cisy zapodać jest kawałek ale fajna trasa, i do 20 powinniśmy wrócić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...