Wojtekmtb Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 W niedziele to sobie dalej pojedziemy Moża np. do Głuszycy pojechać i tam sobie pojeździć.
inferek Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Tobo mi powiedział jak dotrzeć do sławnego singla w Głuszycy wiec można sie wybrac, o ile bede miec siły i chęci po maratonie ;]
oktawian95 Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja na niedzielę też się pisze i jest mi obojętnie gdzie Stęskniłem się za Wami Jak będzie jakaś trasa gdzie nie byłem to biorę kamerkę i coś pokręcimy. Dzisiaj zrobiłem sobie rundkę wokół Ślęży z Krzyśkiem i zapoznaliśmy nowego bikera z wrocka. Może zabierze Nas w sobotę do Zieleńca żeby objechać trasę maratonu. Jakby wypaliło to chętni z samochodem mile widziani
inferek Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 A Ciebie to chyba widzialem przedwczoraj jak na jeziorko skręcałes, ale nie byłem pewny Jedz Oktawian na ten maraton ;p chociaż na mini ;] Ja auto mam do dyspozycji, ale czy bede w stanie pedałować jeszcze z wami <?>
oktawian95 Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 na maraton jadę na bank i mam nadzieję że znajdzie się bratnia dusza, która użyczy miejsca w samochodzie jeżdżę już na SPD i ładnie się kręci także ostatni na maratonie nie będę P.S. ja też pewien nie byłem, ze to Ty ale tak myślałem. Ta niebieska bluza mnie zmyliła
inferek Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Może do Ustronia chcesz jechac w sobote na BikeMaraton, Mateusz ma jedno miejsce wolne.
oktawian95 Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzięki za propozycje pojechał bym z chęcią ale w tej chwili fundusze mi na to nie pozwalają. poza tym skład suportu mi się sypie i muszę przed Zieleńcem to zrobić a na taką trudną trasę jak w Ustroniu boję się, ze rower nie da rady;/
Ukasz Napisano 14 Sierpnia 2009 Napisano 14 Sierpnia 2009 hmm jeszcze (aż) godzinka w pracy ii ii butujemy na tour de: "mazury, suwalsczyzna & białowieski park ..." pozdro
oktawian95 Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Jutro plany są takie, że jedziemy do Głuszycy i tam sobie jakimiś szlakami pojeździmy. Chętni niech się zgłaszają Na razie jadę ja, Krzysiek, Inferek, Mateusz i pewnie też Wojtek. Wieczorem jeszcze się napisze o której dokładnie i skąd
Wolfram Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 No ja też pojadę. Czekam na dokładne dane;) Pozdro!
oktawian95 Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Chyba dobrym pomysłem będzie jak się spotkamy tak o 11 na tamie w Zagórzu (na górze). Jak lepsza by była godz. 12 to pisać
inferek Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 A o ktorej i gdzie sie w bielawie spotkamy? Jak bede sie czuc na siłach to podjade ;]
rockrider Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Haha na maratonie byłem 5 i to zapewniło mi 2 miejsce w generalce, a w open 100 No i objechałem Infera To o której jutro sie spotykacie w rynku? Bo jak będe na siłach to wpadnę
Wolfram Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 to jedzie ktoś ze świdnicy prócz mnie? Ja osobiście bym wolał 12 na tamie ale dostosuję się do większości. Gratulacje Mateusz;)
oktawian95 Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 my z bielawy wyruszamy o 9.30 na tamie będziemy czekać do 11.20;)
rockrider Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Ok, to jak coś to przyjade bezpośrednio na tamę Jak nie będzie mnie do 11 to jedzicie sami.
Wolfram Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Mój odnośnik A tu kilka zdjęc z jedynego dostępnego aparatu w komórce;) Głuszyca i okolice;) A teraz czekamy na pasjonujący film od Oktawiana^^ ps. jakość jest koszmarna ale nie ma co narzekać tylko żałować, że się nie bylo z nami^^
oktawian95 Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Piękna pogoda i świetne trasy = dzisiejszy dzień Szkoda, że mało osób się pofatygowało potowarzyszyć w niedzielnej wyprawie, ale mówi się trudno We Trojkę, tj. Krzysiek, Paweł (Wolfram) i ja pojechaliśmy do Głuszycy, a tam patrząc na mapę Tour de Głuszyca Wybralismy się żółtym szlakiem na Osówkę i później w górę z zamiarem wjechania na pomarańczowy szlak, później na zielony, a następnie na czarny. Oczywiście nie zauważyliśmy jakiegoś zakrętu i zjechaliśmy ponownie do punktu wyjścia. Chwilna namysłu i ruszyliśmy szlakiem pomarańczowym z zamiarem wjechania na zielony i na czarny. Ciężko pod górę z jakaś godzinę się mordowaliśmy, aż się okazało że jesteśmy blisko Walimia. Wszystko przeze mnie ale cóż zjechaliśmy extra szybkim zjazdem prosto do Walimia i tam się rozstaliśmy z Pawłem. On do Świdnicy a My na browara i pod przeł. Walimską. Pozostał ostatni szybki zjazd i do domu. Prawie 100 km stuknęło. Żałujcie, ze Was nie było Szkoda, ze nie wziąłem aparatu, bo fajne tereny się zwiedziło ;/ Jak tylko znajdę więcej czasu zmontuje filmik, więc gula Wam pohuśtamy Jak na taki sprzęt fotki sa spoko i spoko, że jakieś są dzięki wielkie Paweł
rockrider Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 No widze że było grubo Z Inferem byśmy pojechali, ale troche wcześnie było to zaplanowane. Ja prawie do 11 to spałem po wczorajszym Ale za to pobiegałem trochę pod wieczór W weekend(lub jak macie czas to w tygodniu)możemy pojechac na Chełmiec
TFS500 Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 No pany widze że szalejecie żałuje że mnie nie było niestety obowiązki. Może dziś sie wybiore pośmigać po górkach. Pozdro.
rockrider Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 Jest ktoś chętny żeby w tygodniu pojechac na Sowe?
Ukasz Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 hmm jutro ktoś gdzieś po poł ?? już wróciliśmy nogi odpoczęły więc ja ok. 16:30 (bo praca) bym się wybrał .. może na Daisy -> Cisy. jak ktoś chce możemy na Cisy zapodać jest kawałek ale fajna trasa, i do 20 powinniśmy wrócić..
rockrider Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 A gdzie jest miejsce spotkania? Myśle że wpadne, bo samemu nie chce mi sie jechac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.