SND Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Ja jestem ze Świdnicy i tak patrze to an forum znam nawrtoka tylko osobiscie
tobo Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 no to w niedziele w swidnicy zbiorka. poznasz nas osobiscie wszystkich
SND Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 No bardzo chętnie tylko że w lipa bo na cały weekend kuzyn do mnie wpada z czech i nie dam rady ;//
inferek Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Ożesz kurde ze tak powiem to sporo ludzi bedzie, oby sie nikt nie wykruszył to bedzie niezła ekipa. Niedziela zapowiada sie dosyc pogodnie, 14 st i bez deszczu do południa. Trasa ze Świdnicy na Sowę to max 2h żółwim tempem, może jakieś jeszcze propozycje? Kalenica, Woliborska, Srebrna Góra?
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 sowa + kalenica może być Jescze będzie taki Wojtek ten od felta czarnego z bomberem na przedzie.
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 No to teraz ostatnia sprawa o ktoorej pod tym kolesiem z widlami? Fanie ze bedize Nas duzo - tak jak wtedy co sie poznalismy i pogubilismy ale rozumiem ze trasa uwzglednia "maj presiesz singla"? w jedlinie czy jak to tam nazwaliscie? ja tam mam cala niedziele wolna wiec jak cos to moge jezdzic do zmierzchu albo do zgonu ps. Bomber juz nie rulez
tobo Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 sugeruje 10tą godzine. wiecej czasu na jazde i na normalne tempo. ja juz stary jestem i noga nie ta
Sel Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 tobo którędy jedziemy do Świdnicy ? Przez strefę a później na Witoszów czy główną a za Mokrzeszowem na Witoszów ? Tak jeszcze myślę, do której około będziemy tam jeździć ? 16-17 dom ? :-) Pozostaje kwestia ubioru bo wieczorem robi się konkretnie zimno i tak się zastanawiam czy koszulka termiczna z długim rękawem + koszulka kolarska + kurtka z goretexu starczą
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 10 powiadacie.. no spox rozsadnie bedzie skonczyc jazde ok max 18 bo sie ciemno robi.. niech reszta tylko potwierdzi i do zoba w niedziele pod neptunem o 10 rano w swidnicy
tobo Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 bede o 10 w swidnicy, jade z walbrzycha przez kozice julianow na swidnice
Sel Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Mimo wszystko proponuje Ci tobo strefe i Pogorzałę na Julianowie będzie duży ruch pewnie ;-)
zabiel17 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Kurcze, tylko szkoda,że nie mam długich spodenek kolarskich i bluzy- będę musiał pocić w spodniach dresowych i jakiejś bluzie- trudno, ale pojadę
Nawrotek Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Ja w krótkich spodenkach napieram A jutro idę na imprezę i nie będę spożywać alkoholu zeby być swiezym ;DD
Szoppers Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Ale lipna impreza bedzie dawaj Kubus nachlej sie i jedz rowerem zobacz jak mam za kazdym razem
Nawrotek Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 wiem ze sie nawale, kumpel forumowy nasz obiecał ze mi cos kupi ^^ ;DD Ja po prostu kasy nie biorę, bo na rower oszczędzam
Nawrotek Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 od teraz tak, zawsze to ja stawiałem wszystkim jak byłem zawiany albo coś xD koniec z tym xD
Szoppers Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Ja sie wlasnie nachlalem z ziomkiem tym od TC zreszta jesli ktos nie ogladal to polecam film Alpha Dog faza w sam raz na 5x0.66 piwka wkret jak trza.. tak wiec do zobaczenia
Nawrotek Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 hahaha a ja dzisiaj mam już wymówkę do niepicia xD Z trzema dziewczynami jestem umówiony o 15:00, 17:00 i potem 20:00 xDD
Szoppers Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Zalewasz boisz sie alko jazdy przyznaj sie:) A swoja droga to mam prozbe - jakby ktoorys z Was jutro rano tak powiedzmy kolo 8 jesli juz wstanie napisal jaka jest u Was pogoda byloby grubo myslicie ze na tych trasach ktoore jutro dziabniemy krootki set z rekawkami i nogawkami styknie? czy jednka dlugie rajty? bo u mnie dizisaj np jest na lajcie 15C i slonce zaraz ide sie odkacowac
Nawrotek Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 ja jutro krótkie spodenki r ękawki, ew. do plecaka cos wrzuce. spoko 661713434 napisz do mnie, "hej tu gorący szoppers" to bede wiedziec ze to Ty ;DD Aj tam, i tak psy pewnie znowu wjadą to się z nimi będę kłócić ze mogą mi skoczyć jak jestem trzeźwy ;d
Sel Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Ja tam planuje zaopatrzyeć się jednak w kurtke.. teraz niezbyt ciepło jest ;-) W dresowych spodniach i bluzie było mi chłodno (no ale fakt faktem nie jechałem tylko wierciłem ).
Szoppers Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 No i stalo sie przyjade z dwoma ziomkami z Wro ktoorzy jechali z nami TC 2007 wiec bedzie fajnie jeden co prawda cos marudzi ze dizisaj jezdzil i sie styral ale damy mam nadzieje rade i nie bedziecie na nas za dlugo czekac tak wiec do zobaczycha!
Sel Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Polecam wziąć ciepłe rzeczy zwłaszcza że dzisiaj o 18 zmarzłem trochę w kurtce, koszulce z długim rękawem i koszulce z krótkim rękawem ;-) Nie mówiąc o tym że w górach będzie chłodniej.
Nawrotek Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 jutro ma być 5* i deszcz. Jeśli na termometrze rano będzie poniżej 10* - nie jedziemy Jeśli będzie padać/kropić - nie jedziemy Nie mam zamiaru się na siłę rozchorowywać, i tak już się źle czuję ;DD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.