Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No bardzo chętnie tylko że w lipa bo na cały weekend kuzyn do mnie wpada z czech i nie dam rady ;//

Napisano

Ożesz kurde ze tak powiem to sporo ludzi bedzie, oby sie nikt nie wykruszył to bedzie niezła ekipa.

Niedziela zapowiada sie dosyc pogodnie, 14 st i bez deszczu do południa.

Trasa ze Świdnicy na Sowę to max 2h żółwim tempem, może jakieś jeszcze propozycje? Kalenica, Woliborska, Srebrna Góra?

Napisano

No to teraz ostatnia sprawa :) o ktoorej pod tym kolesiem z widlami? :)

Fanie ze bedize Nas duzo - tak jak wtedy co sie poznalismy i pogubilismy :angry2: ale rozumiem ze trasa uwzglednia "maj presiesz singla"? :) w jedlinie czy jak to tam nazwaliscie? :) ja tam mam cala niedziele wolna wiec jak cos to moge jezdzic do zmierzchu albo do zgonu :D

ps. Bomber juz nie rulez :D

Napisano

tobo którędy jedziemy do Świdnicy ? Przez strefę a później na Witoszów czy główną a za Mokrzeszowem na Witoszów ?

Tak jeszcze myślę, do której około będziemy tam jeździć ? 16-17 dom ? :-) Pozostaje kwestia ubioru bo wieczorem robi się konkretnie zimno i tak się zastanawiam czy koszulka termiczna z długim rękawem + koszulka kolarska + kurtka z goretexu starczą :icon_mrgreen:

Napisano

10 powiadacie.. no spox :icon_mrgreen: rozsadnie bedzie skonczyc jazde ok max 18 bo sie ciemno robi.. niech reszta tylko potwierdzi i do zoba w niedziele pod neptunem o 10 rano w swidnicy :wub:

Napisano

Kurcze, tylko szkoda,że nie mam długich spodenek kolarskich i bluzy- będę musiał pocić w spodniach dresowych i jakiejś bluzie- trudno, ale pojadę :D

Napisano

Ja sie wlasnie nachlalem z ziomkiem :rolleyes: tym od TC zreszta :) jesli ktos nie ogladal to polecam film Alpha Dog :P faza w sam raz na 5x0.66 piwka ;) wkret jak trza.. tak wiec do zobaczenia :D

Napisano

Zalewasz :) boisz sie alko jazdy przyznaj sie:)

A swoja droga to mam prozbe - jakby ktoorys z Was jutro rano tak powiedzmy kolo 8 jesli juz wstanie napisal jaka jest u Was pogoda byloby grubo :) myslicie ze na tych trasach ktoore jutro dziabniemy krootki set z rekawkami i nogawkami styknie? czy jednka dlugie rajty? ;) bo u mnie dizisaj np jest na lajcie 15C i slonce ;) zaraz ide sie odkacowac

Napisano

ja jutro krótkie spodenki r ękawki, ew. do plecaka cos wrzuce.

spoko 661713434 napisz do mnie, "hej tu gorący szoppers" to bede wiedziec ze to Ty ;DD

Aj tam, i tak psy pewnie znowu wjadą to się z nimi będę kłócić ze mogą mi skoczyć jak jestem trzeźwy ;d

Napisano

Ja tam planuje zaopatrzyeć się jednak w kurtke.. teraz niezbyt ciepło jest ;-) W dresowych spodniach i bluzie było mi chłodno (no ale fakt faktem nie jechałem tylko wierciłem :P).

Napisano

No i stalo sie :D przyjade z dwoma ziomkami z Wro ktoorzy jechali z nami TC 2007 :) wiec bedzie fajnie B) jeden co prawda cos marudzi ze dizisaj jezdzil i sie styral ale damy mam nadzieje rade i nie bedziecie na nas za dlugo czekac B) tak wiec do zobaczycha!

Napisano

Polecam wziąć ciepłe rzeczy zwłaszcza że dzisiaj o 18 zmarzłem trochę w kurtce, koszulce z długim rękawem i koszulce z krótkim rękawem ;-) Nie mówiąc o tym że w górach będzie chłodniej.

Napisano

jutro ma być 5* i deszcz.

Jeśli na termometrze rano będzie poniżej 10* - nie jedziemy

Jeśli będzie padać/kropić - nie jedziemy

Nie mam zamiaru się na siłę rozchorowywać, i tak już się źle czuję ;DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...