Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I ja również. Zapraszam w góry chociaż dopiero co wracam do siebie po przeziębieniu ;-) Ja proponuje niedziele - co wy na to ?

Napisano

Czyli wstepnie jestesmy ustawieni :D mooj TC-Ziom robi angola i idzie na jakies chlanie zdaje sie w sobote wiec pewnie go nawet sila nie wsadze do auta :) wiec niech sie goni.. w okolicach piastku ustawilibysmy sie bardziej dokladnie ok? :P

Wlasnie Inferek co zes zespul w swoim "weglowcu"? :)

Sel jak tam eR7iodemka? :)

Napisano

Nie, nic się nie spsuło. Po tych wszystkich błotnych maratonach należało się to mojemu rumakowi. Ramę jak rozebrałem to z pół kubka wody się wylało, po za tym niektóre częsci prosiły sie o dokładne przesmarowanie. W zimie raczej nie bedę jezdził, może sporadycznie. Do niedzieli poskładam. Pyknę trase Bielawa-Świdnica-Wałbrzych, potem z wami gdzieś gdzie koła poniosą i myślę ze koło 130km wyjdzie :)

Napisano

Wymyslcie chlopaki jakas traske :) z uwzglednieniem tego singla co? :P proooosze :P

A co do ustawki to moze daloby sie obcykac jkaies miejsce w ktoore latwo dojechac autem z wroclawia? :P

ale duzo tych zyczen :P

Napisano

Albo zaprakuj u nas na wiosce, mozna fajną trasą skoczyć. Od lutomii aż na wielką sowę lasami.

Potem zaliczyć rzeczka, głuszyca jakoś też lasami przez wałbrzych, tam wałbrzyszan opuścić i w dół do ś-cy przez pogorzałę ;)

Napisano

Kubus wiesz co to jest mysl :P mam blizej do swidnicy generalnie jakby nie patrzec.. napisz gdzie najsensowniej zaparkowac (moze wlasnie jakis market albo cos tkaiego) gdzie latwo bedzie trafic i tam byscie po mnie podjechali ;)

Napisano

Hyhy to wy się tam umawiajcie a my w Wałbrzychu ;) Ładna ekipa się szykuje, tj. Zabiel, Tobo, Nawrot, Infer, Szoppers, Ja i może ktoś ze Świebodzic by jeszcze jechał.

Napisano

Ja z Bielawy ruszam z kolegą, wiec kilka osób będzie. Dojeżdżam do Świdnicy i z tamtąd do Wałbrzycha może przez J.Daisy?

Aha i też byłbym za tym jedlińskim singieltrackiem :)

Napisano

To juz zeby wyjsc na totalnego malusa powiedz do jasnej anielki co to "neptun".. wiem ze to tkai koles z widlami ale gdzie to jest w swidnicy :) gdzies w rejonie tesco/rynek? bo chyba tam bedzie mi latwo trafic i sie wypakowac ze sprzetem.. generalnie rynke jest w okolicy katedry? bo tam kiedy bylem:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...