Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj (niedziela, godzina 10-14) prawie 4h w górach sowich, 102km, asfalt i ani jednej spotkanej osoby na rowerze :)

Napisano

hmmm patrząc na oficjalne statystyki rządowo-kościelne to w tych godzinach w niedzielę 95% narodu jest na głównej mszy, lub w domowym zaciszu przed TV zastanawiają się "Gdzie jest krzyż" buhahha

a tak poważnie to miło, że ktoś nadal walczy, ja po poligonach Bornego zarzuciłem sezon ;)...

pozdro

Napisano

z braku pogody i nudów może kukniecie na filmik z naszego ostatniego wypadu, a dokładnie ze "zwiedzania na dziko" jednego z bunkrów na trasie ...

niestety skleroza i zapomniałem lampy od kamery, ale lampki rowerowe polepszały klimat,

może jutro dorzucę coś bardziej "widzialnego" ..

Napisano

W sobote tez zjezdzilem z kumplem Szaki sowy cale dopoludnia w niedziele pogoda odmowila wspolpracy wiec sobie odpuscilem , moze nadchodzacy weekend bedzie lepszy :) , szykuje sie jakis wyjazd wieksza ekipą??

Napisano

W sobote Świeradów, w niedziele na zakończenie sezonu Karpacz. O ile zdąże wrócic( choc na to sie na razie nie zapowiada) to weekend w tamtych rejonach spędze ;)

Napisano

W sobote tez zjezdzilem z kumplem Szaki sowy cale dopoludnia w niedziele pogoda odmowila wspolpracy wiec sobie odpuscilem , moze nadchodzacy weekend bedzie lepszy :D , szykuje sie jakis wyjazd wieksza ekipą??

W niedziele w górach w zasadzie nie padało. Za to momentami była bardzo gęsta mgła. Jadąc przez Michalkowa lub Glinno miałem wrażenie, że to co najmniej Alpy ;).

W Sierpnicy była tak gęsta mgła, że nic poza przednim kołem nie było widać, cisza. Jedziesz po górę jedyne co słyszysz do szum kół, oddech i spadające liście. Niezłe klimaty :)

Napisano

Ja w Sobote z kolega pojezdzilem po szlakach na sowie pogoda byla ok czasami slonce zachodzilo ale bylo ok , licze an pogode w ten weekend bo to juz ostatnie podrywy pogody w tygodniu pracyje wiec kazda okazja na rower jest teraz na wage zlota mozna cos pomyslec na jakis wyjazd na sobote w kilka osob?

Napisano

witam widzę że się tutaj umawiacie na jazdy sam też lubię pojezdzić ale tak samemu po lasach to strach mimo moich 37 lat ha ha .

co prawda nabawiłem się kontuzji po biegu na 15 km dopadła mnie rwa kulszowa ale powoli wracam do zdrowia więc moze przejade się z wami jestem ze świdnicy

Napisano

Ja w Sobote z kolega pojezdzilem po szlakach na sowie pogoda byla ok czasami slonce zachodzilo ale bylo ok , licze an pogode w ten weekend bo to juz ostatnie podrywy pogody w tygodniu pracyje wiec kazda okazja na rower jest teraz na wage zlota mozna cos pomyslec na jakis wyjazd na sobote w kilka osob?

Może lepiej tradycyjnie ;)

Niedziela, godzina 10, ul. Wroblewskiego(koło sklepu rowerowego). http://tinyurl.com/36oqv9r

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam wszystkich Świdniczanów ! :icon_wink:

Na początku przepraszam, że odkopuję nieco przedawniony temat, ale...

Mam nadzieję, że w nowym sezonie rowerowym , temat ten pozwoli nam zorganizować jakieś wspólne, ciekawe i długie wyjazdy rowerowe.

W chwili obecnej czekam na poprawę pogody.. ; niech ten śnieg już w końcu stopnieje .. :(

Pozdrawiam

Dodam coś jeszcze od siebie:

Nazywam się Piotrek, mam 17 lat, mieszkam oczywiście w Świdnicy. Rower jest moim czystym hobbym. Jeżdżę w zasadzie tylko szosą. Dokładnie, wraz z nadejściem nieco ładniejszej pogody, sezon planuję zacząć od jakichś krótszych wycieczek typu 'dookoła ślęży' czy 'do Wałbrzycha' , aby forma wróciła po tej zimowej przerwie.. Później, w lecie , kiedy zrobi się już cieplej , mam w planach całodniową wycieczkę do Niemiec (konkretnie Gorlitz), do Leszna, do Grodźca Królowej (Hradec Kralove CZ), Bogatynia czy Liberec (CZ). Byłoby bardzo fajnie, gdybym znalazł osobę o podobnych ambicjach do moich, która mogłaby mi towarzyszyć podczas eskapad :thumbsup:

Mój profil na bs: piotrekswidnica.bikestats.pl

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Ja tam co nieco udaję jazdę ;)2011

Szukam chętnych na Rugię na Sierpień - to najważniejsze a inne wypady czemu nie, jak zawsze im dalej tym lepiej. Myślę w maju jeszcze o np. Kłodzko i okolice pociągiem ze Ś-cy...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam Świdniczan, będziemy z kolegą niebawem w Świdnicy przejazdem (góra 2 dni), zabieramy rowerki, czy znajdzie się ktoś chętny pokazać nam okolice (Ślęża, Wielka Sowa). Lubimy jazdę po terenie(omijamy raczej drogi asfaltowe) bardziej zjazdy, podjazdy mniej ale nie będziemy raczej wprowadzać rowerków. :) Proszę o kontakt, z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...