inferek Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 Wycieczki jak ktoś ma ochotę to ciśnie na podjazdach, ale i tak poźniej wszyscy na siebie czekają- nawet jak ktoś bardzo już umiera cel wycieczki zazwyczaj z góry założony i rzadko sie trafia tak żeby nie dojechac tam gdzie sie planowało, choćby padało i żabami rzucało.
arek_wro Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Inferek, wyszły jakieś zdjęcia z sobotniego wypadu na Ślężę?
inferek Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 A nie wiem, później yogi wrzuci to co tam pstrykał.
fcyogi Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Zdjęcia ze Ślęży. http://picasaweb.google.pl/105120679980945655951/Sleza# Które właściwie są testami aparatu, a nie zdjęciami. Większość nie wyszło. Pozdro.
arek_wro Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Nie jest źle, szkoda tylko, że nie wyszły te ze zjazdu...
OtakarMtb Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Jutro podobno ma juz dopisac pogoda wiec mozna cos skoczyc ekipą moze niekoniecznie w najwiekszy las ale jakas trase bardziej asfaltową zrobic i zachaczyc i jakis lasek??
Wax Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Ja odpadam. Rower umyty, przed Polanicą nie zdążę go już tego zrobić, a dwa, że jadę ponaklejać plastry na kolana i nie ma kiedy ;/
OtakarMtb Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 My jutro z Nawrotem chcemy skoczyc jakis asfalt tylko z rana bo potem tez w pare miejsc trzeba podskoczyc wiec pred Polanica meczyc roweru niebedizemy ;D
Ukasz Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 siemanko my już u celu, tu ponad 20st i full słońce aktualnie zalani w trupa po grilu idziemy lekko otrzeźwieć na plaży, GSI dało radę rowerki wytrzymały 140km/h jutro ruszamy w teren skoncentrowani jak ŻUBR przy zapodam relację z trasy pozdro
Ciastkorz Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Siemacie , jak tam warunki u was? prawdopodobnie wpadne w wasze tereny także w tym roku, możem ? z dokładniejszym terminem to nie wiem jeszcze... mysle koniec czerwca/poczatek lipca.
inferek Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Hahaha... umarłem widząc tego żubra- dobre foto Co do warunków u nas, to jak na razie nic sie nie zmieniło, jeśli pytasz o powodzie czy składające sie domki pod naporem osuwającego się zbocza to nic z tych rzeczy, cisza, spokój, jedynie ciągle siąpi :/
Schakal Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Ten żubr to nie wiadomo czy jest skoncentrowany. Może wręcz przeciwnie, zrelaksowany i zadowolony z życia Ale fakt faktem fotka extra
inferek Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 Zrelaksowany i ma wszystko gdzieś xD W ogole kto to widział żeby załatwiać sie we własnej stołówce.
Ukasz Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 witajcie my dziś z kumplem daliśmy trochę pośmigaliśmy, wyszło trzy wyspy po trochu Wolin - Uznam - Karsibór. Okolica przepiękna, zwłaszcza Karsibór, trasa w większości lasami, piach szutry i kosmiczne błoto w okolicy bagien ... Byłem tu kilka razy ale za każdym kolejnym odkrywam coś nowego. Niestety GPS zrobił "focha" niemal zaraz po starcie stąd dwie mapki (po resecie zaczął ponownie działać): Cześć pierwsza do awarii GPS Część druga po resecie GPS (ta dłuższa) Standardowo kilka fotek: Wolin-Uznam-Karsibór foty
heniekkrol Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 planuję w końcu sprawdzić Rychleby ( ) Jest ktoś chętny ? Może udało by się zmontować jakąś ekipkę na tą lub następną niedzielę ?
inferek Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 też mialem odwiedzić rychleby, jak ogladalem traski specjalnie przygotowane dla rowerzystów to aż zachcialo mi sie jechac w tamte strony. jednak w tym tygodniu jest zlot rowerowy, a za tydzien maraton ;/ zbyt wiele rzeczy w jednym terminie ;/ jak dla mnie jedyny termin wolny to w okolicach 26.06 lub lipiec
Ukasz Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 jedno jest pewne po tym filmiku, bedę tam i to może w tym miechu wszystko zależy jak będzie po zlocie, bo to dwa weekendy jeden po drugim mam full katowanie ... transport już mam hehe
heniekkrol Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 będzie pogoda to najwyżej przetrę szlaki, zobaczymy czy warto.
OtakarMtb Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Pogoda dopisuje jak widac , wiec proponuje moze jakis wypad na rowerach w niedziele z rana wiekszą Ekipą co wy na to ??
Nawrotek Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 No ja na jutro bym się pisał - z rana jakoś
OtakarMtb Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Dawac ludzie zbierac sie bo cos was niewidac jutro pogoda dopisze wiec moza an bike posmigac po lasach:D
jav Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Pogoda dopisuje jak widac , wiec proponuje moze jakis wypad na rowerach w niedziele z rana wiekszą Ekipą co wy na to ?? Gdzie i kiedy ?
OtakarMtb Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Jutro godz. 9 na rynku pod fontanną Neptuna ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.